Buđenje Boginje - Goga Balaban 623 - Duhovnost/psihologija/ezoterija - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
S.N. Lazarev: Život kao zamah krila leptira (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 12.)
S.N. Lazarev: Život kao zamah krila leptira (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 12.)
900 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » Duhovnost/psihologija/ezoterija » Buđenje Boginje - Goga Balaban

 prvi   prethodni   sledeći   poslednji 
Predmeta u datoj kategoriji: 50


Buđenje Boginje - Goga Balaban
+dostava
Kod: 623

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


880 din.

Goga Balaban: Buđenje Boginje

 

Format: 14,5 x 21
Povez: Meki
Broj strana: 181
ISBN: 978-86-900870-0-6
Izdavač: Curriculum Vitae Centar
Godina izdanja: 2019.
Pismo: Latinica
Knjiga napisana: 2018. god.

„Boginje su simbol za sve današnje žene koje su spremne da slave svoje ženske aspekte i uloge, dok vole živote kakvi god da su. One lepotu ne mere kroz novac, popularnost, trendove ili takmičenje sa drugima, nego prema lepoti, osmehu, zdravlju i osećaju ispunjenosti. Zvuči poprilično bajkovito za današnje vreme, zar ne? Muškarce ne bi trebalo da brine žena-Boginja. Ona nije pretnja njegovom visočanstvu patrijarhatu, već samo pojačava muško u muškarcu i pokreće ga na akciju da je još više zadovolji, podrži i vodi. Tako muškarac daje ženskoj energiji da ga približi onome što je božansko u njemu samom, a što ovaj novi spoj vodi u harmoniju“.

„Ja duboko verujem u Sestrinstva - mesta gde se žene podržavaju i vole, iskreno kao sestre. Na kraju, takav sam i Centar oformila sa mojim drugaricama i sestrama, divnim ženama, Boginjama u Novom Sadu. Verujem da žene pomažući jedna drugoj i podržavajući se, isceljuju, ne samo sebe, nego i svoje majke i ćerke, sestre i na kraju svoje partnere i još dalje i šire. Između ovih žena ne postoji ljubomora, zavist, odmeravanje i ogovaranje. Ne upoređuju se jedna sa drugom. Verujem da su ovakva Sestrinstva velika i moćna sila koja svetu može doneti promenu i spas kroz blaženstvo ljubavi i kreativne vizije.

U stara vremena, pre dominacije patrijarhata i potiskivanja ženskog principa, žene su bile povezanije nego sada. One su zajednički čuvale decu, brinule o bebama, kuvale, čak su se i u vreme menstruacije okupljale da bi podržale jedna drugu. Boravak u društvu blagonaklonih drugih žena oduvek je pojačavao sve ženske aspekte u ženi – postajale su sigurnije majke, bolje isceliteljke, mudrije partnerke, saosećajnije i nežnije prema sebi i drugima. Boraveći u iskrenom podržavajućem ženskom društvu, pojačavao se ženin osećaj senzualnosti i ženstvenosti i nekoliko hiljada puta se uvećala lepota i harmonija njene duše.“

Buđenje Boginje“ nije još jedna od onih knjiga o samopomoći koja vam nabija na nos kako decenijama radite pogrešno ovo i ono. Ovo je sjajan vodič na putu osvešćivanja svega onoga što već znate o sebi, samo je potrebno da se toga podsetite – i da to počnete da živite svakoga dana. Nisu vam potrebni skupi kursevi, meseci izolacije i mučni tretmani. Potrebno je samo da osvestite da u vama sedi Boginja. Uz ove stranice kreće njeno buđenje...

Ako tražite nešto čemu možete da se posvetite zajedno sa svojom majkom, sestrom, drugaricom, koleginom, komšinicom ili nešto na čemu možete raditi zajedno sa svojim partnerom, iskreno preporučujem da probate neku od vežbi iz knjige. Iznenadićete se kako se jednostavno i lako pomoću kreativnosti rešavaju problemi koji deluju da nemaju rešenje i koji vas dugo živciraju. Iznenadićete se koliko strahova koje gajite - delite sa drugim ženama i kako je lako kada ih se otarasite i zamenite ih ljubavlju i zahvalnošću. Iznenadićete se kada shvatite da nije potrebno da budete rođene u porodici vidovnjaka, proroka i magova da biste mogle da čujete svoju intuiciju. To je posve jednostavno – kao kada ste naučile azbuku. A onda će doći iznenađujuće otkriće – Kako ste uopšte ranije živele bez toga?

Jednoga dana, kada naši školski sistemi osveste važnost izučavanja neopipljive realnosti, knjiga Goge Balaban biće sigurno u tamošnjim kurikulima, jer na pitak, životan i neposredan način pokazuje svakoj ženi ko je ona. I pomaže svakom muškarcu da oseti svoju žensku stranu, bez koje bi i on bio nepotpun.
Komentari:


Prvi napišite komentar.
Ostaviti komentar