Anatolij Malovičko - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Film S.N. Lazareva: "Slika života" (DVD)
Film S.N. Lazareva: "Slika života" (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Anatolij Malovičko

Anatolij Vasiljevič Malovičko, rođen je 1938. godine. Može se reći da je nastanak i razvoj njegovih isceliteljskih sposobnosti bio predodređen. Preci Anatolija Vasiljeviča su se skoro tri stotine godina bavili isceljivanjem, naročito lečenjem biljem.

Ipak, niko od starijih srodnika nije Anatolija Malovička gurao na put lečenja. Pripadnost slavnom rodu vidara, od početka se nazirao u jednom: kada mu je bilo pet godina, prabaka Alfjora (pola Romkinja, pola Poljakinja) je podučila praunuka o svim lekovitim travama koje je i sama koristila. Od budućeg iscelitelja je dobila obećanje da neće studirati medicinu.

Zatim su usledile godine učenja u građevinskom tehnikumu, služba u floti, završetak građevinskog fakulteta. Sve to vreme, budući iscelitelj ničim nije pokazivao talenat koji je nasledio. Osim toga, u porodici Malovičko je bio običaj da se sa isceliteljskom praksom počne tek u zrelim godinama.

Svoju specijalnost inženjera i praksu isceliteljstva, Malovičko je započeo istovremeno, kada se odselio u Litvaniju. Sam kaže da je početak njegovog puta vidara – travara, vezan za 1970. godinu. Isceliteljstvo je postepeno iz života Anatolija Vasiljeviča potisnulo sve ostale delatnosti. Opširna praksa, dugi redovi pacijenata, razmišljanja o ličnim metodama isceliteljstva i mnogobrojni uspesi u isceljenju. Iza Anatolija Malovička stoje decenije uspešnog proučavanja čoveka i stotine hiljada zahvalnih pacijenata. Njegov metod isceljenja ne ostavlja praznog prostora ni u teoriji, niti u praksi.

Pretraga


Sistem pročišćenja
Autor: Anatolij Malovičko
Rubrika: Anatolij Malovičko
Datum: Petak, 11 decembar 2015