Premijera filma "Odgovori S.N.Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana", promocija nove knjige "Ozdravljenje duše" i predavanje: 17.06.2017. - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Predavanje S.N. Lazareva "Harmonična porodica" (DVD)
Predavanje S.N. Lazareva "Harmonična porodica" (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Premijera filma "Odgovori S.N.Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana", promocija nove knjige "Ozdravljenje duše" i predavanje: 17.06.2017.

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas na jedan lep i raznovrstan događaj, koji će  „Aruna“ upriličiti 17. juna 2017. godine. Održaće se u Opštini Stari grad, Makedonska 42 (Lokacija) s početkom u 13:30 časova. Ulaz je besplatan.

1. Premijera video-obraćanja S.N. Lazareva Odgovori na pitanja čitalaca s Balkana (maj 2017.) u kome je autor po prvi put odgovorio na mnogobrojna vrlo zanimljiva, poučna i inspirativna pitanja koja su mu postavili čitaoci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i Crne Gore.


2. Promocija nove knjige S.N. Lazareva OZDRAVLJENJE DUŠE, DVD predavanja Spasenje dolazi iz Rusije? kao i premijernog filma na DVD "Odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana".

3. Predavanje Dragana Lončara na temu „Naš prvi susret sa sistemom S.N. Lazareva i (čudesne) promene koje su nastupile“. Predavanje je koncipirano u formi razmene iskustava čitalaca, i u njemu mogu da učestvuju svi oni koji osete za tim potrebu, odnosno da s drugima podele svoju ličnu priču, kao i da postave pitanje predavaču. Dragana Lončara ne treba posebno predstavljati, on je jedan od najboljih poznavalaca učenja S.N. Lazareva, kao i jedan od prevodilaca njegovih knjiga.Pozivamo vas da se okupimo u što većem broju!

Napomena: Sva izdanja Lazareva, uključujući i nova izdanja, tog dana će se čitaocima ponuditi s popustom od 10%.
Popust od 10% za porudžbine nova tri izdanja biće aktuelan na sajtu "Aruna" do 27.06.2017. godine.

Nova izdanja će u Hrvatsku i Sloveniju će pristići oko 22. juna 2017. godine.

Pregleda: 1918

Datum: Petak, 09 jun 2017