Ulaznica za online radionicu "Kad nam bližnji zaklanjanju Boga" - 29. mart 2020. 655 - S.N. Lazarev - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Predavanje S.N. Lazareva: "Suština sistema 1." (DVD)
Predavanje S.N. Lazareva: "Suština sistema 1." (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » S.N. Lazarev » Ulaznica za online radionicu "Kad nam bližnji zaklanjanju Boga" - 29. mart 2020.

 sledeći   poslednji 
Predmeta u datoj kategoriji: 32


Ulaznica za online radionicu "Kad nam bližnji zaklanjanju Boga" - 29. mart 2020.
+dostava
Kod: 655

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


1500 din.


 

Plaćanje karticom                             Plaćanje preko Pay Pal:        Uplate u dinarima u banci/pošti:

 

Datum održavanja: 29. mart 2020. (nedelja)
Vreme početka: 11:00 h (po srednje evropskom vremenu, tj. časovni pojas Beograda) Uvodna muzička špica počinje u 10:30, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 120 minuta (tri segmenta: predavanje, praksa-rad na sebi po metodi S.N. Lazarevu, odgovori na pitanja učesnika)

Cena: 1500,00 dinara (13 €)

 

Online radionica "Kad nam bližnji zaklanjanju Boga" - 29.3.2020.

 

Svi u životu težimo da budemo srećni, a sreća koju osećamo u zemaljskoj ljubavi je naše najveće iskušenje i zato od nje najlakše postajemo zavisni. Malo šta u životu ima snagu da nas potpuno uništi kao trenuci kada nas povrede i izdaju oni do kojih nam je najviše stalo. U našoj porodici, među bližnjima, mi polažemo svoj prvi ispit duhovnog života.

Hristos je rekao da će neprijatelji čoveku postati njegovi bližnji i da ni ljubav prema roditeljima ili rođenoj deci ne treba da nadjača ljubav prema Bogu (Mt 10:36-37).

Da li je štetno vezivati se za ljude koji uprkos tome što su nam bližnji, ne veruju u Boga, ne poštuju duhovna načela i čulno-materijalni svet im je na prvom mestu? Da li je ispravno da budemo lojalni prema bližnjima koji nas podstiču na nemoral, greh, svemu onome što je u suprotnosti s našom dušom?

Šta učiniti kada nas bližnji obasipaju zamerkama, ograničavaju našu slobodu, ne teže duhovnosti i ne poštuju naše unutrašnje potrebe? Kad nam se podsmevaju, izvrgavaju ruglu knjige koje čitamo, što se molimo, meditiramo, kad nas spotiču u našoj veri prema Bogu? Ovo je pojava zbog koje nam naši bliski i najdraži ljudi često postaju najveći neprijatelji. Zašto nas bližnji izdaju? Zašto nas proglašavaju krivcima, kada smo duboko uvereni da smo mi žrtve? A šta kad gorljivom ljubavlju obasipamo bližnje, kada nam je udobno i ušuškano pored njih i bez njih ne možemo da zamislimo ni minut svog postojanja? Kada su za nas najlepši, najpametniji, najsposobniji, kada im beskrajno verujemo, idealizujemo ih, klanjamo im se i naša duša je srasla s njihovom?

Po S.N. Lazarevu, vezanost za ljude koje volimo je primarni mehanizam koji nas čini najdublje nesrećnim, nezadovoljnim i najčešće uzrokuje raspad porodice. Da najsvetije ljudske vrednosti – porodica i deca - mogu čoveka da udalje od Boga a da je najopasnije zaboraviti na Boga, klanjati se voljenim osobama, porodici.

Vezanost je uvek konkretna. Ona vapi za hranom u realnom vremenu i prostoru. Vezanost ne zahteva dubinu i snagu osećanja. Vezanost je površna i primitivna u odnosu na ljubav. Vezanost se svodi na relaciju: „Volim te i zato očekujem da me učiniš srećnim“. Mi očekujemo odjek na svoje romantične predstave, shvatanja, ideale. Pri svakom odstupanju, spremni smo na zamerke i osude. Vezanost uvek izaziva nemir i bol. To je zagrljaj koji okiva i guši. Vezanost za stvarni kalup uvek se razbije o živog čoveka koji je pored nas i potom sledi razočaranje, što je zakonomerna i prirodna faza u odnosima. Ako čovek svoju unutrašnju prazninu popunjava odnosima, oni će automatski imati zavisnički karakter.

Sistem S. N. Lazareva tvrdi: sve dok nam je Bog svrha i smisao života a stremljenje ka Njemu najviši cilj, mi iz tog cilja crpimo ljubav, osećamo sreću i istinsku harmoniju. Ali ako se okrenemo od Boga i bezumno se vezujemo za svoje bližnje, od njih krademo energiju i ubijamo ih svojom vezanošću. Vezanost može biti opasnija od mržnje jer neprimetno ubija i nas i objekat vezanosti. Poklonjenje nam uništava dušu, a čovek može biti spreman da ubije sebe ili drugog zbog ljubomore ili nepravde. Tad, da bi se spasila, voljena osoba nam nanosi bol, ponižava nas, čini preljubu i udaljava se od nas. Mi mislimo da je ona kriva, da smo mi nedužni. Pitamo se zašto nam je dato da kroz tako nešto moramo da prođemo, a iskreno smo „voleli“, bili odani, predani, dali bismo i život za nju? Upravo o tome se i radi.

Onome ko okrene leđa Bogu, i umesto Njega na pijedestal postavi bližnjeg, raspašće se sve ono čemu se klanjao, biće povređen i na njega će se obrušiti izdaje, preljube, bolesti, sudbinski krah. I to s ciljem njegovog spasenja. Kako to? Odgovore na sva ova pitanja,  situacije i dileme ćemo saznati u ovoj radionici. Takođe ćemo dobiti odgovore i na druga brojna pitanja:

 • Kako da znamo da li zaista nekoga volimo ili smo samo vezani za njega?
 • Kako da spoznamo uzroke koji su doveli do vezanosti i otklonimo prepreke?
 • Kako izbeći zamku vezanosti za bližnje?
 • Šta uzrokuje strah od gubitka voljene osobe?
 • Kako se rešiti zavisnosti koja rađa agresiju u duši i dovodi do bolesti, gubitaka i nesreće?
 • Kako sačuvati svoje bližnje od sopstvenog nesvesnog vampirizma i uživati u zemaljskoj sreći, porodičnoj i partnerskoj?
 • Šta u praksi znači Prva od Dve glavne zapovesti: voli Boga iznad svakoga i svega, svom svojom dušom i srcem, svom svojom misli i snagom?
 • Kako prevare partnera, izdaje, svađe i patnja mogu biti lek za našu dušu?
 • Kako vezanost za voljenu osobu podsvesno proizvodi ogromnu ljubomoru, uvredljivost i kakav uticaj to može da ima na decu?
 • Kako da naučimo da ljubav postavimo na prvo mesto, a nagone na drugo?
 • Šta da preduzmemo kad shvatimo da partner degradira?
 • Šta znači tvrdnja S. N. Lazareva da nesrećna ljubav ne postoji a kako razumeti da je ljubav jedini neophodan uslov za sreću?
 • U čemu je prednost originalne metode Lazareva u samopreispitivanju, otkrivanju i otklanjanju uzroka zavisnosti od odnosa sa svojim bližnjima?
 • Koji alati su nam dostupni i kako da ovladamo efikasnom tehnikom rada na sebi?

Online radionica u kojoj se otkrivaju odgovori na sva ova pitanja, uz najboljeg poznavaoca sistema S.N. Lazareva - Dragana Lončara, protiče kroz tri segmenta u ukupnom trajanju od 120 minuta: teorijski deo, grupna praksa po metodi S.N. Lazareva i interaktivna komunikacija, odnosno odgovori na pitanja učesnika (posredstvom chat aplikacije).

 Preimućstvo grupne radionice mnogostruko se uvećava u njenom praktičnom delu kada svi učesnici istovremeno molitveno i meditativno rade na rešavanju određenih problema.

Time dolazi do rezonance svih pojedinačnih polja, pri tom na visokoj vibraciji, a tako formirano grupno polje pojačava snagu i efekat rada na sebi.

Okupljajući iskrene i odvažne duše u zajedničkom poduhvatu, ETAR ne samo da podržava i osnažuje vaše dubinsko pronicanje u sebe, nego i otvara portal iz kojeg širimo talase ljubavi i svetlosti i svedočimo božanskom prisustvu u svetu kojeg delimo.

Pridružite nam se 29. marta 2020 godine u 11:00 časova!

 

Plaćanje karticom                             Plaćanje preko Pay Pal:        Uplate u dinarima u banci/pošti:

 

 

 

ONLINE UPLATA PREKO SAJTA

Ulaznicu možete kupiti koristeći vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu, čime obezbeđujete da vam odmah automatski stigne na email. Sva plaćanja se vrše u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti. Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Važna napomena: Onlajn uplatom preko sajta odmah dobijate svoju ulaznicu na email, možete je kupiti kad god poželite, čak i dan početka prenosa - 29.3.2020.

Ulaznica vam automatski stiže na email odmah po izvršenoj uplati. Važno: Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.


UPLATA PREKO PAY PAL

Pay Pal uplate se mogu izvršiti direktno na Pay Pal stranici

Iznos: 14 € (13 € ulaznica+1 € Pay Pal provizija)

Nakon uplate je potrebno da nas kontaktirate na email: lazarevsrbija@gmail.com i potvrdite uplatu, kao i da dostavite ime i prezime uplatioca, email adresu/PayPal nalog s kog je izvršena uplata. Nakon uplate, molimo da budete strpljivi, jer se ulaznice šalju „ručno“, jer za ovaj način plaćanja ne postoji mogućnost automatskog otpremanja.

Ukoliko posedujete platnu karticu, predlažemo vam da ovu proceduru ubrzate, uštedite svoje vreme i za samo nekoliko minuta automatski dobijete svoju ulaznicu - online uplatom preko sajta.


Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems doo, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Rok za plaćanje ulaznice: uplate preko računa pristigle do 28. 03. - 13:00 (ili uz poslat dokaz o uplati - do 20:00)
Elektronske uplate: do 28. 03. - 20:00


 

ONLINE PUTEM DINARSKE UPLATNICE

 

Primalac: IK "Aruna", Niška 48, Beograd
Broj računa: 340-11014668-43 (Erste banka)
Poziv na broj: 29032020
Svrha uplate: online radionica
Iznos: 1.500,00 din.

Primer popunjene uplatnice:


Rok za uplate pristigle putem dinarske uplate u banci ili pošti: 28. 03. - 13:00 (ili uz poslat dokaz o uplati - do 20:00) uz obaveznu povratnu informaciju o uplati na email: lazarevsrbija@gmail.com da bismo znali na koju email adresu da vam pošaljemo ulaznicu.


Rok za dostavu ulaznica koje su uplaćene na ovaj način je 12 h, a ponekad i 24 časa jer je potrebno vreme da se uplate evidentiraju i registruju. Da biste ubrzali ovaj proces, molimo vas da na email pošaljete fotografisanu/skeniranu uplatnicu, jer je npr. uplatama u Pošti ponekad potrebno i 48 sati da legnu na račun.


Ukoliko posedujte platnu karticu, predlažemo vam da ovu proceduru ubrzate, uštedite svoje vreme i za samo nekoliko minuta dobijete svoju ulaznicu - online uplatom preko sajta.


Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksama S.N Lazareva, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.


Čitaoci iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crna Gore i Makedonije koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja: uplatom u lokalnoj valuti preko svojih regionalnih distributera:

 

Pronađite na SPISKU svog distributera i kontaktirajte ga:

Hrvatska:

lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Bosna i Hercegovina:

oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Crna Gora:

lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Makedonija:

lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Slovenija:

snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849
https://www.facebook.com/snlazarevslovenija/

Nakon uplate OBAVEZNO kontaktirajte distributera putem emaila i navedite:

1. Svoju email adresu na koju će vam biti poslat link, tj. ulaznica za seminar.

2. Ime i prezime (kao i ime i prezime uplatioca - ukoliko je neko drugi izvršio uplatu u vaše ime)

3. Državu / Grad

4. Po želji, možete dodati i svoj broj na Viberu, jer je napravljena Viber grupa učesnika u seminaru zbog bržeg protoka informacija i rešavanja eventualnih tehničkih problema.

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.

_______________________________________________________________________________________________

Tehničke informacije

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:


Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

 

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045


Ruska podrška: Kontakt ovde (pisati na ruskom ili engleskom jeziku)
Komentari:


Prvi napišite komentar.
Ostaviti komentar