S.N.Lazarev-Čovek budućnosti: Prvi korak u budućnost - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Predavanje S.N. Lazareva: "Suština sistema 1." (DVD)
Predavanje S.N. Lazareva: "Suština sistema 1." (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

S.N.Lazarev-Čovek budućnosti: Prvi korak u budućnost

Recenzija za knjigu Sergeja Nikolajeviča Lazareva: Čovek budućnosti: Prvi korak u budućnost

 

 

Postoje dobre knjige, postoje i veoma dobre knjige. Postoje veoma dobre knjige, i postoje divne knjige. A postoje i biseri u moru sveta knjiga. Knjiga S.N. Lazareva je takav biser.

Sergej Lazarev nas upoznaje sa svojim aktivnostima, pričajući nam o mnogobrojnim susretima s pacijentima, o istraživanjima, o tome, kako se utvrđuje uzrok bolesti i to dokazuje realnim činjenicama.

 

Senzacionalni metod Lazareva, njegov jasan pogled na stvari, njegova nemilosrdna otvorenost, mnogim čitaocima će se učiniti neobičnim, čak neudobnim. Isprva nas to šokira i natera da se zamislimo. Neočekivano počnemo da shvatamo da nosimo ogromnu odovornost ne samo za sebe, već i za svoju decu i bližnje, kao i za ceo svet koji nas okružuje.

 

Od svojih čitalaca on zahteva mnogo. Svaka stranica njegove knjige sadrži više informacija, više realnih primera, više implusa, nego kod nekih autora u celoj knjizi. On piše u stilu priče, slobodno, prosto, bez profesionalne terminogije, bez složenih rečeničnih konstrukcija, i skoro neprimetno, čitalac počinje da shvata kako su reči i objašnjenja Lazareva – skoro mistični – utiču na čitaočev pogled na svet, pomažu mu da se promeni.

 

Mogu samo da dam preporuku. Čitajte knjigu S.N. Lazareva. Nigde nećete pronaći više informacija i potencijala za sopstveni razvoj, zdravlje i blagostanje, kao i razvoj i zdravlje vaše dece.

 

Aleksandar Don

Direktor sajma knjiga, Nemačka

Pregleda: 5624

Datum: Petak, 22 januar 2016