Opis nove prakse S.N. Lazareva "Prihvatanje i poboljšanje sudbine" - 1.12.2019. - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Predavanje S.N. Lazareva "Harmonična porodica" (DVD)
Predavanje S.N. Lazareva "Harmonična porodica" (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Novosti

31.10.2019. Opis nove prakse S.N. Lazareva "Prihvatanje i poboljšanje sudbine" - 1.12.2019.

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Prihvatanje i poboljšanje sudbine" - 1.12.2019.

Sudbina je ono kroz šta prolazimo upravo sad; to je život koji se oblikuje pod uticajem naših osećanja, misli, dela i stremljenja. Ako ste nezadovoljni i nesrećni u životu, samo vi imate sposobnost da to i promenite. Umesto da se prepuštate ogorčenosti, tuzi, beznađu i drugim negativnim emocijama koje vam oduzimaju snagu i energiju, pokrenite se: naučite kako da pravilno prolazite kroz različite situacije i da u njima prepoznajete znake koje vam šalje sudbina. Od vašeg doživljaja zavise i budući događaji koji vam se približavaju.
 
Praksa doprinosi harmonizaciji i dostizanju unutrašnjeg stanja koje poboljšava našu sudbinu i pomaže nam da otklonimo napetost i nezadovoljstvo, spoznamo i prihvatimo situacije koje nam se dešavaju u životu, da osetimo unutrašnji mir i radost, čežnju i energiju za unutrašnje i spoljašnje promene. Takođe razvija umeće pravilnog doživljavanja negativnih situacija. Uči nas kako da transformišemo destruktivne emocije u produktivnu energiju usmerenu ka dostizanju ciljeva. Razvija u nama veštinu da oblikujemo i zakoračimo u neophodno stanje u kojem će iz naših dela izvirati radost i ljubav.
 
S.N. Lazarev praksu izvodi zajedno sa svim učesnicima. Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata. Istovremeno, redovno učešće u ovakvim praksama pomoći će učesnicima da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje i ispune se životnom energijom.
 
Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom sedam dana.
 
Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!
 
Pridružite nam se 1. decembra u 10:00!

 

 

 

Ostale novosti...