Pismo jedne žene iz Crne Gore...(nastavak) - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Sergej Lazarev: Ritmovi oslobođenja svesti (CD) - 3. deo
Sergej Lazarev: Ritmovi oslobođenja svesti (CD) - 3. deo
500 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Pismo jedne žene iz Crne Gore...(nastavak)Već sam na početku priče o bolesti i ozdravljenju pomenula pomalo čudnu epizodu sa ujedom krpelja. Kasnije se, međutim, pokazalo da taj bizarni momenat ima svoje mnogo dublje značenje i objašnjenje...

Bila sam, malo je reći zapanjena, kada sam prije mjesec dana, čitajuci knjigu S.N. Lazareva „Prvi korak u budućnost“ (1.), na strani 204., naišla na nastavak moje „krpeljijade“.
 
Naime, Lazarev razgovara sa prijateljem o jednom čovjeku koga je, uz teške posledice, ujeo krpelj i kaže:

Krpelj ne ujeda svakog...Najverovatnije da je kod tog čoveka postojalo veoma duboko nezadovoljstvo sudbinom, koje je preneto i na decu...što je čovek duhovniji, time može da doživljava veće nezadovoljstvo sudbinom, jer se ona ne podudara sa njegovim željenim idealom, sa onim što je očekivao da će dobiti...“
 
Na cijeloj strani knjige Lazarev govori o tome koga ujeda krpelj i zašto... U priči o čovjeku koji se ozbiljno razbolio zbog ujeda krpelja, prepoznala sam do najsitnijih detalja sopstveno nezadovoljstvo životom i sudbinom, jer se oni nikako nijesu uklapali u moju ružičastu, unaprijed iskonstruisanu viziju. Daleko su bili od toga kako sam smatrala da me sleduje i da zaslužujem?!

Ova zanimljiva epizoda o paukolikom parazitu pokazala mi je još jednom koliko je sistem Lazareva moćan i koliko nam do gotovo nevjerovatnih detalja pruža cjelovitu sliku svijeta. Nama, koji prepoznajemo ogromnu snagu tog sistema, ostaje samo da uronimo u taj unikatni splet duhovnih zakona i da ga iskoristimo za svoje dobro i dobro drugih.  

Pregleda: 3545

Datum: Sreda, 27 januar 2016