S.N. Lazarev: Šta je porodična karma i karma loze? - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Predavanje S.N. Lazareva "Harmonična porodica" (DVD)
Predavanje S.N. Lazareva "Harmonična porodica" (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

S.N. Lazarev: Šta je porodična karma i karma loze?

S.N. Lazarev: Šta je porodična karma i karma loze?

Šta je porodična karma i karma loze?

Teška porodična karma iz čoveka stalno crpi energiju. Loša karma loze često blokira protok informacija i oslobođenje iz tog začaranog kruga nije jednostavno. Da bi na svet došla harmonična deca, roditelji treba da budu zdravi, a pre svega treba da imaju zdravu dušu. Koji je uzrok porodičnih nesreća, zbog čega se događa izumiranje loze, nasledne bolesti? Očigledno je da geni ne mogu da budu izvor te informacije, već se ona održava i prenosi na potomke kroz polje. 

Kako učešće u praksi „Pročišćenje potomstva“ S.N. Lazareva realno može da pomogne vama i vašoj deci, kao i celoj porodici?

Do otkrića da na energoinformacionom nivou, roditelji, deca i unuci predstavljaju jedinstvenu celinu, S.N. Lazarev je došao 1991. godine. Svako živo biće nosi u sebi memoriju prethodnih generacija, sećanje na pretke, a to znači da ponašanje roditelja i gresi mogu da se prenesu na dete. Duša budućeg deteta se povezuje s dušom majke i spaja se s njom posredstvom svoje spoljašnje ljušture, u kojoj se sadrži informacija o roditeljima, precima i potomcima. S.N. Lazarev se u svojoj isceliteljskoj praksi mnogo puta susreo s primerima kako pati i boluje više generacija potomstva ili loza izumire ako su, npr. bile prisutne ubice, samoubice, kriminalci, lopovi i razvratnici. Program radi nesvesno, ali postepeno potkopava temelje porodice. 

Roditelji se često odriču ljubavi, neprimereno postupajući u mladosti, ali pritom ne osećaju posledice, dok deca mogu da nakon 10-20 godina budu izložena bolestima i nesrećama. Dijagnostikujući polja pacijenata, S.N. Lazarev je često video kako duša čistog deteta ne može da pristupi dušama roditelja, koje su zaprljane uvredama i mržnjama. Ako se dete ipak rodi, roditelji počinju da oboljevaju, kako bi se njihove duše uskladile s dušom deteta. Genotip polja, koji ima veću zapreminu od fizičkog polja naslednim putem prenosi emocije, karakter, pa čak i pogled na svet. 

Ono što nazivamo vaspitanjem dece, samo je 5-10% uticaja na njih. Sve drugo je određeno unutrašnjim stanjem i ponašanjem roditelja. Psiha, emocije i ponašanje roditelja utiču na psihu, emocije i fizičko zdravlje dece. Dakle, menjajući psihu roditelja, moguće je promeniti fizičko stanje dece. 

Danas, da bi se na svet pojavilo harmonično dete, roditelji treba da očiste dušu, ili će ih, pak, čistiti nakon njegovog rođenja kroz bolesti i nesreće. U meri u kojoj roditelji uspeju da preispitaju svoj život, kao i koliko se budu molili za sebe i svoje potomstvo, u toj meri će i ono biti zdravo. 

Kada uvidimo da našu lozu prati nesreća, shvatićemo da je potrebno da radimo na sebi, da se menjamo. Na taj način možemo da zatvorimo negativnu karmu naše loze.

Predznaci negativne karme: 

1. Česte porodične svađe, psihičko i fizičko nasilje;
2. Bolesti dece i drugih članova porodice, koji se često naizmenično razboljevaju;
3. Neplodnost, pobačaji i ženski problemi;
4. Raspad porodice ili otuđenost članova;
5. Bliži ili dalji rođaci su počinili ubistvo, samoubistvo i sl.;
6. Depresija, program samouništenja, psihičke bolesti;
7. Kućni ljubimci se razboljevaju, umiru ili napuštaju dom;
8. Loša sreća, neuspesi na poslu;
9. Neplanirani izdaci, gubici, krađe;
10. Problemi u ličnom životu, neispunjenost na emocionalnom planu itd...

Praksa „Pročišćenje potomstva“ je usmerena ka kompleksnim unutrašnjim procesima, gde će pod vođstvom S.N. Lazareva i uvidom u biopolje učesnika doći do dubinskog pročišćenja na svesnom i podsvesnom nivou. Svi članovi porodice, direktno ili indirektno biće uključeni u praksu pročišćenja potomaka i osetiće njeno blagotvorno dejstvo. 

Ova praksa će vam pomoći da:

- ojačate povezanost sa svojom decom i roditeljima, harmonizujete odnose s članovima porodice i rodbinom, obnovite i zacelite energetske veze s precima; 
- utičete pozitivno na svoje fizičko i mentalno zdravlje, kao i zdravlje svog potomstva i porodice;
- poboljšate svoju ličnu sudbinu, doživite prijatne promene u svim oblastima života, ojačate poverenje članova svoje porodice prema vama; osetite kako vaš život postepeno prelazi na viši nivo;
- osetite kako ste ispunjeni novim silama, za nova dostignuća, a uz to ćete imati podršku svoje porodice; 

Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Pridružite nam se u ovom jedinstvenom događaju!

 

1. Uplatnicom na dinarski račun
2. Elektronska kupovina ulaznice preko sajta (dinarski, Pay Pal, Visa, Mastercard & Maestro)
3. Čitaoci iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crna Gore i Makedonije koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja: uplatom u lokalnoj valuti preko svojih regionalnih distributera

 

Pregleda: 980

Autor: S.N. Lazarev

Datum: Utorak, 11 februar 2020