Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Ljubav prema sebi" - 31. oktobar 2020. 674 - S.N. Lazarev - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Mudre - drevne metode za isceljenje
Mudre - drevne metode za isceljenje
410 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » S.N. Lazarev » Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Ljubav prema sebi" - 31. oktobar 2020.

 prethodni   sledeći   poslednji 
Predmeta u datoj kategoriji: 34


Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Ljubav prema sebi" - 31. oktobar 2020.
Uživo: S.N. Lazarev
Kod: 674

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


3550 din.

Kupiti

​Dostupni načini plaćanja:

Plaćanje karticom

Plaćanje Pay Pal

Uplata na dinarski račun

Uplatite brzo i lako karticom

Onlajn grupna praksa S.N. Lazareva "Ljubav prema sebi"

(+ odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca)

Program i satnica onlajn grupne prakse:


9:00-9:25 - uvodna muzička najava (25 min.)
9:25-10:00 - odgovori S.N. Lazareva na pitanja koja su mu poslali naši čitaoci  (titlovan audio-snimak, I deo od ukupno 5 delova koji će se emitovati u narednim praksama) - (35 min.)
10:00-11:10 - Praksa S.N. Lazareva  (80 min.)

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je nakon održavanja dostupna na serveru još 10 dana, tj. do 10. 11. 2020. - 13:00 h (pristup preko ulaznice).

Napomena: Praksa će se u istom terminu organizovati i za čitaoce iz Slovenije, koji će je pratiti na svom jeziku. Ulaznice za praksu na slovenačkom jeziku možete nabaviti preko distributera za Sloveniju:

Zdravko Zelenik: tel./Viber: +386 70 263 849 • http://lazarev.si •  snlazarev.slovenija@gmail.com • https://www.facebook.com/snlazarevslovenija

Opis prakse:

Čovek ne može da bude istinski srećan ako ne nauči da voli sebe. Naše „ja“ je prvenstveno duša i zato ljubav prema sebi znači da čovek iznad svega mora da brine o svojoj duši - o svom moralu, dobrodušnosti, poboljšanju karaktera.

Prva zapovest glasi: „Voli Boga iznad svega“, a druga: „Voli bližnjeg svog“. Ispostavilo se da postoji i treća: „Voli bližnjeg svog kao samog sebe“. Odnosno, čovek mora da zavoli sebe. On treba da voli sebe, da brine o sebi, ali u kritičnom trenutku je dopušteno da zaboravi na sebe i da se žrtvuje radi drugog. Šta se dešava kad čovek to ne shvata? Tad prestaje da voli sebe i na kraju se nedostatak ljubavi prema sebi pretvara u nedostatak ljubavi prema bližnjima, kao i prema Bogu. 

Jedan od najopasnijih programa je nedostatak ljubavi prema sebi i svojoj sudbini, kao i odsustvo volje za životom. Ovaj program je neprimetan, te ga je zato teško uočiti i na pravi način proceniti. On može da se ispolji u vidu gubitka smisla u životu, kraha vere i nade, razočaranja u voljenu osobu i sebe, unutrašnje pasivnosti i odsustva želje za bilo kakvom aktivnošću, odricanja od snova i uzvišenih želja. Ako čovek loše misli o svojoj budućnosti, to je već latentno samoubistvo.

Ljubav prema sebi je ljubav prema svom božanskom „ja“, jer je naša duša potekla od Boga i hrani se ljubavlju. Svevišnji nam kroz ljubav daje energiju koja razotkriva naše mogućnosti i donosi nam zdravlje, blagostanje i ostvarenje želja. Prema tome, ljubav prema sebi, ka svom istinskom „ja“, zapravo je ljubav prema Bogu.

Ljubav prema Bogu, umeće da volimo Boga u sebi, da Božje obličje vidimo u svakom čoveku i svetu oko sebe, u suštini je ljubav prema sebi. U praksi to znači da ne smemo o sebi da mislimo loše, da žalimo za prošlošću i osećamo strah pred budućnošću, da se prepuštamo malodušnosti. Energija nezadovoljstva sobom i drugima treba da se preobrazi u razvoj, u promenu sebe, sveta oko nas i vaspitavanja drugih ljudi.

Praksa će vam pomoći da dublje osetite šta znači istinska ljubav prema sebi i s ljubavlju i optimizmom prihvatate sve što se dešava i što će se događati. Pomoći će vam da otklonite očekivanja prema svetu i ljudima, osetite univerzalno jedinstvo u Bogu i na korak se približite osećaju svog istinskog „ja“, koje je uvek srećno zato što je ono - ljubav. 

 

Pridružite nam se 31. oktobra! 
Komentari:


Prvi napišite komentar.
Ostaviti komentar