Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 31. maj 2020. 625 - Onlajn prakse S.N. Lazareva - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
S.N. Lazarev: Čista karma (edicija "Dijagnostika karme", 2. knjiga, I deo)
S.N. Lazarev: Čista karma (edicija "Dijagnostika karme", 2. knjiga, I deo)
900 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » Onlajn prakse S.N. Lazareva » Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 31. maj 2020.

 prethodni   sledeći 
Predmeta u datoj kategoriji: 3


Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 31. maj 2020.
Uživo: S.N. Lazarev +dostava
Kod: 625

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


3550 din.

Zbog velikog interesovanja, S.N. Lazarev će ponovo održati najpopularniju praksu:

"Pročišćenje potomstva" - 31. maj 2020. u 10:00 AM

Važna napomena: Distribucija ulaznica počinje 4-5 dana pre najavljenog događaja.

 

 

___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

 

Tehničke informacije: 

Datum održavanja: 31. maj 2020. (nedelja)
Vreme početka: 10:00 h 
(Po srednje-evropskom vremenu, tj. časovni pojas Beograda. Uvodna muzička špica počinje u 9:30 AM, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je nakon održavanja dostupna na serveru još 10 dana (pristup preko ulaznice).
Cena: 3550,00 din. (30 €)

 

Opis grupne prakse S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 31. maj 2020.

Naša osećanja, kao i reakcije na svet oko nas, oblikuju našu sudbinu i sudbinu našeg sadašnjeg i budućeg potomstva. Na suptilnom planu, svi smo jedno. Naša deca zavise od nas, i mi zavisimo od dece. Harmonizujući sebe i svoju sudbinu, pomažemo svojoj deci. Što su potomci zdraviji, zdraviji smo i mi. 

U životu se dešava da bivamo suočeni sa nizom prepreka i problema, kao i da osećamo da ne možemo da se pomerimo s mesta u radu na sebi ili u dostizanju određenih ciljeva. To se često dešava zato jer nismo opterećeni samo mi, već i naši potomci. Pritom, nebitno je ni da li uopšte imamo decu. Stanje naših potomaka i cele naše porodice u ogromnoj meri utiče na nas. 

Praksa "Pročišćenja potomaka" je usmerena na to da uspešno prolazimo kroz traumatične situacije i da sačuvamo ljubav. Takođe, da prevaziđemo osuđivanje drugih ljudi, uvredljivost, osećaj nepravde i neostvarenih ideala. Ova praksa nam pomaže u tome da energiju nezadovoljstva preobrazimo u energiju stvaranja i razvoja, da se ispunimo blagotvornom i harmoničnom energijom. 

U toku prakse pružiće vam se prilika da preispitate i da sa novim osećajima prođete kroz različite situacije iz prošlosti, što će vam pomoći da promenite sopstvenu kao i budućnost svoje dece.

S.N. Lazarev praksu izvodi zajedno sa svim učesnicima. Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata. Istovremeno, redovno učešće u ovakvim praksama pomoći će učesnicima da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje i ispune se životnom energijom.
 
Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom narednih deset dana.
 
Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!


Pridružite nam se 31. maja u 10:00! Broj ulaznica je ograničen!

 

Opcije plaćanja:

 

 

ONLINE UPLATA PREKO SAJTA

Ulaznicu možete kupiti koristeći vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu, čime obezbeđujete da vam odmah automatski stigne na email. Sva plaćanja se vrše u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti. Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Važna napomena: Onlajn uplatom preko sajta automatski dobijate svoju ulaznicu na email, možete je kupiti kad god poželite, čak i dan početka prenosa - 31.5.2020.

Važno: Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.


UPLATA PREKO PAY PAL

Pay Pal uplate se mogu izvršiti direktno na Pay Pal stranici

Iznos: 32 € (30 € ulaznica+2 € Pay Pal provizija)

U polju za napomenu na Pay Pal, molimo da naznačite naziv prakse za koju uplaćujete, a takođe i email adresu na koju treba da vam pošaljemo ulaznicu ili nas nakon uplate obavezno kontaktirate na email: lazarevsrbija@gmail.com i dostavite ime i prezime uplatioca, email adresu/PayPal nalog s kog je izvršena uplata, kao i za koju praksu ste uplatili. Molimo vas da budete strpljivi, jer se ulaznice šalju „ručno“, jer za ovaj način plaćanja ne postoji mogućnost automatskog otpremanja.

 

Rok za plaćanje ulaznica: uplate pristigle do 30.5.2020. - 23:00


UPLATA PUTEM DINARSKE UPLATNICE

Primalac: IK "Aruna", Niška 48, Beograd
Broj računa: 340-11014668-43 (Erste banka)
Poziv na broj: 31052020
Svrha uplate: PP seminar S.N.
Iznos: 3.550,00 din.

Primer popunjene uplatnice:


Rok za uplate pristigle putem dinarskih uplata u banci ili pošti: 30.5. - 13:00 (ili uz poslat dokaz o uplati - do 20:00) uz obaveznu povratnu informaciju o uplati na email: lazarevsrbija@gmail.com. Za svaki slučaj obavezno navedite za koju ste praksu uzvršili uplatu (ukoliko banka na izvodu ne očita svrhu uplate, tj. skraćenicu grupne prakse).

Rok za dostavu ulaznica koje su uplaćene na ovaj način je 12 h, a ponekad i 24 časa jer je potrebno vreme da se uplate evidentiraju i registruju. Da biste ubrzali ovaj proces, molimo vas da na email pošaljete fotografisanu/skeniranu uplatnicu, jer je npr. uplatama u Pošti ponekad potrebno i 48 sati da legnu na račun.

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.Čitaoci iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crna Gore i Makedonije koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja: uplatom u lokalnoj valuti preko svojih regionalnih distributera:

 

Pronađite na SPISKU svog distributera i kontaktirajte ga:

Hrvatska:

lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Bosna i Hercegovina:

oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Crna Gora:

lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Makedonija:

lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Slovenija:

snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849
https://www.facebook.com/snlazarevslovenija/

Nakon uplate OBAVEZNO kontaktirajte distributera putem emaila i navedite:

1. Svoju email adresu na koju će vam biti poslat link, tj. ulaznica za seminar.

2. Ime i prezime (kao i ime i prezime uplatioca - ukoliko je neko drugi izvršio uplatu u vaše ime)

3. Državu / Grad

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u radionici, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.

_______________________________________________________________________________________________

Tehničke informacije

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:


Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.
Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.


Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

 
Komentari:


Prvi napišite komentar.
Ostaviti komentar


Preporučujemo:

S.N.Lazarev
Dve ulaznice za prakse S.N. Lazareva: "Pročišćenje potomstva" i "Osnaženje ljubavi"
Dve ulaznice za prakse S.N. Lazareva: "Pročišćenje potomstva" i "Osnaženje ljubavi"
7100 din.   5900 din.
+dostava
Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Osnaženje ljubavi" - 14. jun 2020.
Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Osnaženje ljubavi" - 14. jun 2020.
Uživo: S.N. Lazarev
3550 din.
+dostava