Uputstva pred praksu S.N. Lazareva "Kako prevazići depresiju, malodušnost, beznađe i apatiju (uninije)" - 25. jul 2020. 10:00 AM - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
S.N. Lazarev: Čista karma (edicija "Dijagnostika karme", 2. knjiga, II deo)
S.N. Lazarev: Čista karma (edicija "Dijagnostika karme", 2. knjiga, II deo)
900 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Novosti

24.07.2020. Uputstva pred praksu S.N. Lazareva "Kako prevazići depresiju, malodušnost, beznađe i apatiju (uninije)" - 25. jul 2020. 10:00 AM

Dragi prijatelji, slede uputstva i podsetnici pred sutrašnju praksu:

Pre svega, molimo da proverite da li ste dobili svoju ulaznicu i da li sve funkcioniše: link se otvara, tj. stranica, klikom na strelicu na plejeru, čujete kratak muzički isečak i dobro vidite sliku. Molimo vas da sve blagovremeno proverite i pripremite za sutra, kako bismo svi mi praksu dočekali rasterećeni i vedrog raspoloženja.

1) Večeras napunite bateriju na svom uređaju
2) Pronađite mejl sa ulaznicom, otvorite ga, označite zvezdicom, da ga ne biste slučajno obrisali.
3) Pripremite link, otvorite stranicu prenosa na samo jednom uređaju /browseru, jer će vam ulaznica blokirati ukoliko stranica bude otvorena na dva uređaja/browsera. Biće blokirana 30 sekundi i videćete jasnu poruku u čemu je problem.

◘ Od prethodnog meseca koristimo stabilnu striming platformu na kojoj nisu zabeleženi korisnički problemi. Eventualne poteškoće mogu da se pojave zbog protoka interneta korisnika ili njegovog uređaja. Ukoliko imate stariji model telefona, ulaznicu probajte da otvorite na laptopu, kompjuteru, ili eventualno uređaj pozajmite od nekoga za sutrašnji događaj.

Ukoliko se problem ipak pojavi i vrlo je specifičan, koristite privatne poruke na Viberu,  podršku  - +381641577045, da ne bismo ometali druge i ODMAH, uz kratak opis problema, dostavite svoju email adresu. Znači, vaš email je prvo što treba da nam pošaljete.

◘ Proverite logovanje na chat, uputstva imate u samom mejlu koji smo vam prosledili. Možete da se logujete 1. Preko svog naloga na FB, 2. anonimno (kao gost) s tim što možete promeniti svoje ime, 3. registracijom na ruskom sajtu, unoseći kod koji vam je poslat na email (najkomplikovanija varijanta, ne savetujemo je). U chatu je moguće slati i privatne poruke.

Takođe, VRLO VAŽNO: isključite zvuk u chatu, jer ćete ga čuti svaki put kad neko objavi novu poruku.

Zvuk se isključuje u meniju chata (≡). Settings/Enable sounds - deštiklirati opciju.

Praksa će na serveru biti dostupna do 4. avgusta u 13:00 h.

Želimo vam dobar prijem i plodotvoran rad na sebi!

Vidimo se u 9:30, kad počinje muzička najava, tj. priprema za praksu koja počinje u 10:00.

Ostale novosti...