Uputstva pred praksu S.N. Lazareva "Osnaženje ljubavi" 27. jun 2020. - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
Film S.N. Lazareva: "Slika života" (DVD)
Film S.N. Lazareva: "Slika života" (DVD)
700 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Novosti

26.06.2020. Uputstva pred praksu S.N. Lazareva "Osnaženje ljubavi" 27. jun 2020.

Dragi prijatelji, slede uputstva pred sutrašnju praksu:

Pre svega, molimo da proverite da li ste dobili svoju ulaznicu i da li sve funkcioniše: link se otvara, tj. stranica, klikom na strelicu na plejeru, čujete kratak muzički isečak i dobro vidite sliku. Molimo vas da sve blagovremeno proveritei da svi budemo savesni. Sve blagovremeno možemo proveriti i pripremiti za sutra, kako bismo praksu dočekali rasterećeni i vedrog raspoloženja.


1) Večeras napunite bateriju na svom uređaju
2) Pronađite mejl, otvorite ga, označite zvezdicom, da ga ne biste slučajno obrisali.
3) Pripremite link, otvorite stranicu prenosa na samo jednom uređaju /browseru, jer će vam ulaznica blokirati ukoliko stranica bude otvorena na dva uređaja/browsera. Biće blokirana 30 sekundi i videćete jasnu poruku u čemu je problem.

◘ Ukoliko se problem ipak pojavi i vrlo je specifičan, koristite privatne poruke na Viberu,  podršku  - +381641577045, da ne bismo ometali druge i ODMAH, uz kratak opis problema, dostavite svoju email adresu. Znači, vaš email je prvo što treba da nam pošaljete, jer se na taj način vrši identifikacija linkova, tj. problema.

◘ Proverite logovanje na chat, uputstva imate u samom mejlu koji smo vam prosledili. Možete da se logujete 1. Preko svog naloga na FB, 2. anonimno (kao gost) s tim što možete promeniti svoje ime, 3. registracijom na ruskom sajtu, unoseći kod koji vam je poslat na email (najkomplikovanija varijanta, ne savetujemo je). U chatu je moguće slati i privatne poruke.

Takođe, VRLO VAŽNO: isključite zvuk u chatu, jer ćete ga čuti svaki put kad neko objavi novu poruku. Ovo nismo uspeli da ispravimo, zato obratite pažnju - ako čujete "lupnjavu" -

Zvuk se isključuje u meniju chata (≡). Settings/Enable sounds - deštiklirati opciju.

 

 

Chat napuštate na isti način, klikom na "Leave chat"

 

 

Ostale novosti...