Dostava i plaćanje

Opcije plaćanja i dostave knjiga:


Porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti. 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove: 

Isporuka robe je moguća na teritoriji Srbije i u inostranstvu i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Izjava o konverziji 


Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju. 

Plaćanje pouzećem (dostupno na teritoriji Srbije): 


Porudžbine se šalju kurirskom službom Post Express i plaćaju se pouzećem, u gotovini, prilikom isporuke. Na ukupan iznos se dodaju poštanski troškovi (prema cenovniku kurirske službe), kao i provizija pošte za uplatu sredstava na račun primaoca. Sve pošiljke šaljemo s naznakom dostave do 19 h, jeftinijom opcijom, koja iznosi 200 dinara (za pošiljke do 500 gr, dok je cena pošiljki preko 500 gr - 250 din.). Ukoliko je dostava potrebna da vam se izvrši do 12 h, ona je skuplja za 50 dinara i molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine. 

Plaćanje unapred - uplata na račun (dostupno na teritoriji Srbije): 


Uplatom na račun (iznos porudžbine + poštanski troškovi), štedite na poštanskim troškovima. Porudžbinu šaljemo kurirskom službom Post Express. Prilikom porudžbine, odabirom načina plaćanja „Uplatnica“, dobićete instrukcije za uplatu i primer popunjene uplatnice. Takođe će vam stići i na email. Nakon uplate, porudžbinu ćemo realizovati u roku od 2 dana. 

Dostava u inostranstvo


Porudžbine iz inostranstva se realizuju uplatom na sajtu putem kartica ili Pay Pal. Naručene pošiljke iz Srbije nije moguće slati pouzećem u inostranstvo jer to ne dopušta zakon (nijedne države na svetu). Na sajtu možete da u korpu ubacite artikle koje želite da kupite i biće vam odmah izračunata poštarina kako za Srbiju (plaćanjem unapred -  uplatnicom i pouzećem) tako i za inostranstvo. 
Odabirom plaćanja putem kartica ili Pay Pal direktno na sajtu uplaćujete ukupan iznos porudžbine + poštanske troškove. Knjige šaljemo kao preporučenu tiskovinu državnom poštom, tj. najpovoljnijom opcijom. Čitaoci nakon slanja dobijaju uvid u promenu statusa pošiljke, kao i prijemni broj pošiljke koju mogu pratiti na sajtu Pošte Srbije. 

© 2021 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D