-- Dostava - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
S.N. Lazarev: Dodir s budućnošću (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 4.)
S.N. Lazarev: Dodir s budućnošću (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 4.)
900 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

DostavaOpcije plaćanja i dostave knjiga:Plaćanje pouzećem (isključivo za čitaoce iz Srbije): Porudžbinu šaljemo kurirskom službom Post Express i plaćate je pouzećem, u gotovini, prilikom isporuke, uvećanu za troškove poštarine (prema cenovniku kurirske službe). Sve pošiljke šaljemo s naznakom dostave do 19 h (jeftinija opcija), a ukoliko je potrebno do 12 h (skuplje za 40 dinara), molimo vas da to navedete u napomeni.

Plaćanje unapred - uplata na račun (isključivo za čitaoce iz Srbije): Uplatom na račun iznosa porudžbine i poštarine (prema cenovniku), značajno umanjujete cenu poštanskih troškova. Porudžbinu šaljemo kurirskom službom Post Express. Nakon izvršene porudžbine, poslaćemo vam na email instrukcije za uplatu. Nakon uplate (nije potrebno da šaljete dokaze), porudžbinu ćemo realizovati u roku od 2 dana.
 
Porudžbine iz inostranstva:
Porudžbine iz inostranstva se realizuju plaćanjem unapred putem Pay Pal-a, ili Visa ili MasterCard elektronskim karticama. Naručene pošiljke iz Srbije nije moguće pouzećem slati u inostranstvo jer to ne dopušta zakon. Potrebno je da nas čitaoci pre porudžbine obavezno kontaktiraju na email adresu aruna@aruna.rs, predoče spisak knjiga koje žele da naruče (ili mogu porudžbinu da izvrše na sajtu, ali da pritom ne štikliraju opciju "Plaćanje putem Pay Pal, Visa, Master Card", niti vrše plaćanje, već da nas nakon porudžbine kontaktiraju putem emaila) da bismo im dostavili tačan iznos poštanskih troškova, elektronske provizije, odnosno dostavili im instrukcije za plaćanje. One se razlikuju ukoliko je u pitanju Pay Pal ili plaćanje elektronskim karticama (u poslednjem slučaju ćemo generisati i dostaviti vam jednokratni link koji sadrži ukupno obračunat iznos porudžbine, poštarine i provizije).

Molimo vas da ovo imate u vidu zbog neophodnosti obračuna poštanskih troškova (u zavisnosti od težine paketa, poštarina može da iznosi 5 ali i 50 €), da ne biste plaćali iz dva puta i tako se izlagali troškovima dvostrukog plaćanja elektronske provizije. Unapred se uplaćuje cena knjiga+poštanski troškovi, a knjige šaljemo kao preporučenu tiskovinu. Čitaocima nakon slanja dostavljamo broj pošiljke koji mogu pratiti preko sajta Pošte Srbije. 

Rokovi dostave

Da bismo realizovali porudžbinu potrebno nam je minimalno vreme za njenu obradu. Po pravilu, šaljemo je u roku od 24 časa, a u nekim situacijama i duže (dani vikenda, praznici i dr.). Putem emaila će vam pristizati obaveštenja o statusu pošiljke („Priprema porudžbine za slanje“, „Poružbina je poslata“ i dr.).

Vaša odgovornost prilikom porudžbine

Molimo Vas da pre nego što izvršite porudžbinu pouzećem, budete sigurni da ćete pošiljku odgovorno i preuzeti, jer ukoliko to ne učinite, pošiljka će nam se vratiti uz plaćanje dvostrukih poštanskih troškova.

Kupce iz inostranstva molimo da prate status pošiljke na sajtu Pošte Srbije i odmah je preuzmu u svojoj pošti ukoliko primete status "Ostavljen izveštaj" ili "Pokušana dostava", jer to znači da pošta nije nikoga zatekla na adresi i da će se pošiljka u roku od 5 dana vratiti pošiljaocu, uz plaćanje dvostruke poštarine. Ukoliko se to desi, odnosno krivicom primaoca se knjige vrate zbog neuspešne dostave, izdavačka kuća ne snosi nikakvu odgovornost i nema obavezu da ponovo šalje knjige o svom trošku.

Ukoliko se predomislite, želite da odgodite porudžbinu ili je poništite - molimo da nam javite na vreme - pre nego što smo je poslali i izložili se nepotrebnim troškovima, kao i vremenu i energiji neophodnim za pakovanje, popunjavanje, štampanje formulara i dr. Kupci koji ne preuzmu porudžbine poslate pouzećem trajno gube mogućnost naručivanja (mogu kupovati isključivo tako što će porudžbinu uplatiti unapred).

Molimo vas da prilikom registracije na sajtu odgovorno popunite sva predviđena polja (adresa, broj stana, sprata i sl.), kao i da dostavite sve informacije koje mogu biti od pomoći poštanskoj službi da pronađe tačnu adresu i izvrši dostavu. Upišite ispravan telefonski broj, a u polju "Napomena" sve što može biti od značaja (naziv firme, neke specifičnosti u kraju, natpis na interfonu i dr.). Imajte na umu da mi nismo poštanska služba, već izdavačka kuća i da vašu porudžbinu od nas preuzima potpuno druga firma, pa je zato važno da svi podaci budu ispravni.

Reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni naručenom robom, to nije ono što Vam je bilo potrebno ili ste nezadovoljni sadržajem i sl., možete izvršiti zamenu robe ili ćemo Vam na zahtev vratiti novac i snositi poštanske troškove u jednom pravcu. Ukoliko je u pitanju neki defekt, poslaćemo vam novi artikl, pokrivajući poštanske troškove. Po Vašoj želji, odobravamo i povratak kupljene robe i povraćaj novca uplatom na Vaš račun.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, savete, sugestije ili kritike - stojimo vam na raspolaganju: aruna@aruna.rs


Nazad