Praksa S.N. Lazareva "Univerzalni mehanizam opstanka" 17.12.2022.

Datum održavanja: 17.12.2022.

Vreme početka: 13:00

Trajanje: 85 min.

Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica

Dostupnost: Materijal je dostupan za gledanje do 27.12.2022. Ulaznice u prodaji do 26.12. 2022. - 13:00


Dragi prijatelji, pred nama je poslednja praksa S.N. Lazareva u 2022. godini i ona se prvi put organizuje za naš region. Radi se o jednoj veoma ozbiljnoj, životno važnoj praksi praksi pod nazivom "Univerzalni mehanizam opstanka" koja će se održati 17.12.2022. u 13:00.

Online grupna praksa S.N. Lazareva "Univerzalni mehanizam opstanka"

🕑 Datum i vreme prenosa: 17.12.2022. - 13:00 h

Dostupnost: Materijal je dostupan za gledanje do 27.12.2022. Ulaznice su u prodaji do 26.12.2022. - 13:00

⌛️ Trajanje: 85 minuta
Prevod: titlovi: srpski (latinica)

Pristup: Nakon kupovine, na mejl vam stiže ulaznica. Klikom na link ulaznice, pristupate stranici prenosa. Nisu potrebni nikakvi programi, aplikacije i sl.

UPUTSTVO ZA KUPOVINU ULAZNICA

„Uskoro će cela Zemlja biti hram i u toj energiji će preživeti samo oni koji su naučili da vole“.
S.N. Lazarev

Živimo u vremenima globalnih promena, nestabilnosti i neizvesnosti. Stalna promena okolnosti dovodi do toga da osećamo kako gubimo tačku oslonca. Kako se izboriti sa užasnim brigama? Kako se prilagoditi promenljivim uslovima i u njima videti nove potencijale?

Praksa će pomoći svakome ko:
 
✅ oseća očaj i bespomoćnost zbog teških okolnosti
✅ brine zbog nemoći da utiče na događaje
✅ se nalazi pod stresom, strepi za sebe i one koje voli
✅ oseća emocionalnu iscrpljenost, strah od budućnosti
✅ gubi sposobnost da se snađe u novim okolnostima

Nakon prakse ćete:
 
✅ biti sigurniji u sutrašnji dan
✅ dostići stanje duhovne harmonije
✅ naučiti kako da pravilno odreagujete na potencijalnu opasnost
✅ naučiti mehanizam preživljavanja u novim okolnostima
✅ orijentisati se na dobrodušnost, optimizam, ljubav i prihvatanje.
 
Naša spremnost da volimo, verujemo i da se razvijamo, glavni je uslov spasenja i preživljavanja u sadašnjosti i budućnosti. Ako volimo i prihvatamo svet, bićemo spremni i da ga promenimo.

Svi problemi današnje civilizacije kriju se u našoj nesposobnosti da volimo, verujemo i da se razvijamo. Sve što se trenutno dešava u svetu, mnoge ljude baca u stanje straha, gneva, nemoći i depresije. Ali svet je portret Svevišnjeg, sve ishodi iz ljubavi, sve je jedno. Oni koji osete ovo jedinstvo kao i to da je ljubav najveća sila u Vasioni, uspeće da prežive i da budu harmonični.

Nova praksa „Univerzalni mehanizam opstanka“ pomoći će nam da doživimo kako je sve što se dešava - podsticaj za ljubav i razvoj, a da je naša spremnost da volimo i da se razvijamo osnovni uslov za spasenje ovog i sutrašnjeg dana. Na primeru životnih priča, autor nam pomaže da osetimo kako mehanizam preživljavanja funkcioniše u teškim situacijama i navodi  osnovne faktore koje čovek mora da ima u vidu ako želi da pred njim i njegovom decom bude budućnosti.

Osnovni razlog zašto nemamo dovoljno ljubavi je klanjanje zemaljskim vrednostima, prioritet telesnih nad potrebama duše. Da bismo preživeli čak i u najobičnijim uslovima, potrebno je da kontrolišemo sklonost ka uživanjima. Onaj ko shvati da zbog ljubavi i harmonije u duši mora da obuzda svoje životinjske nagone – on će i preživeti i biti dugovečan.

Jedan od najopasnijih faktora gubitka ljubavi je idealizam, kad čovek na prvo mesto postavi svoje ideale i predstavu o pravdi, zaboravljajući na božansku logiku. Logika sveta je razumna, savršena po svojoj suštini, ali uvek razumni nismo mi, a uvek smo nesavršeni. Mi možemo da preobrazimo svet, ali pri tome moramo da ga volimo i prihvatimo. Samo Svevišnji zna šta nam je trenutno potrebno, a On nam često pričinjava bol da bismo osetili prioritet ljubavi nad svim ostalim.

Što se dobrodušnije i s više topline budemo odnosili jedni prema drugima, biće nam lakše da opstanemo u svakoj teškoj situaciji.

Da bismo preživeli u ekstremnim okolnostima, potrebno je da se usredsredimo na osećanja. Prve znake opasnosti opažamo dušom. Ljudi koji imaju naviku da prvenstveno brinu o svojoj duši imaju razvijenu intuiciju, koja će im omogućiti da blagovremeno osete opasnost i upravljaju situacijom ne očekujući negativne posledice.

Praksa će nam pomoći da se naštimujemo na dobrodušnost, optimizam i spremnost na promene, da osetimo da nas ljubav spasava, da je ona glavni uslov za opstanak u današnjem svetu koji se menja. Radeći na sebi u jedinstvenom energetskom toku, ponovo ćemo proći kroz najbolnije konfliktne situacije u životu, sa osećajem ljubavi i prisustvom Svevišnjeg u svemu, a samim tim ćemo povećati šanse da preživimo i budemo srećni.


Kupovina ulaznica preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Gotovinske uplate u Beogradu:

Studentski trg - uz prethodnu telefonsku najavu na: 064 444 61 88


Distribucija Hrvatska (Vinkovci)
lazarev.croatia@gmail.com
Tel./Viber: +385 98629869
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

BiH (Sarajevo)
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Makedonija (Ohrid)
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija


2.500,00 RSD
Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D