Onlajn praksa S.N. Lazareva: Uvećanje ljubavi u duši - 27.02.2021.

Datum održavanja: 27.02.2021.

Vreme početka: 13:00

Trajanje: 01:17:50

Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica

Dostupnost: U prodaji: do 8.03.2021. Dostupnost: do 9.03.2021.Bog je ljubav. Ako se trudimo da sačuvamo ljubav u duši i neprestano težimo da je uvećamo, onda se upodobljavamo Bogu i možemo da prevaziđemo svaki problem i bolest. Ljubav nam daje snagu, energiju, optimizam, omogućava nam da postignemo ciljeve i ispunimo želje.
Kako uvećati ljubav u duši? Pre svega, treba shvatiti i osetiti da uvećanje ljubavi u duši nije samo njeno puko gomilanje, već postojan osećaj ljubavi. Kad se čovek uz planinu uspinje malim koracima, ali neprekidno, uzdiže se do neslućenih visina. Umeće da neprekidno stremimo ka ljubavi je umeće da je sačuvamo u bilo kojoj situaciji.

Praksa nam pomaže da dublje osetimo da nas ljubav spasava, podstiče ka razvoju, da je ljubav najveća vrednost, da ne postoji nijedan razlog koji bi opravdao odricanje od ljubavi. U praksi ćete moći ponovo da prođete kroz najbolnije konfliktne situacije s ljubavlju i osećajem prisustva Svevišnjeg u svemu, a samim tim da sačuvate i uvećate ljubav u svojoj duši koja je osnova svake zemaljske sreće.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenom tehnikom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.

Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici grupne prakse snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa 10 dana (pristup preko ulaznice).

Pridružite nam se 27. februara u 13:00! Broj ulaznica je ograničen!


3.550,00 RSD
Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

© 2021 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D