Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
S.N. Lazarev: Dodir s budućnošću (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 4.)
S.N. Lazarev: Dodir s budućnošću (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 4.)
900 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » S.N. Lazarev » Poklon vaučer

 sledeći   poslednji 
Predmeta u datoj kategoriji: 20


Poklon vaučer
•NOVO•
Kod: 535

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


1000 din.

Praznici su divan povod da obradujemo dragu nam osobu, rođaka, prijatelja, poznanika ili poslovnog saradnika! Obezbedite poklon vaučer i namenite ga vama dragoj osobi koju ćete obradovati lepim poklonom s našeg sajta. Ona ga može sama odabrati za iznos koji ste joj uplatili, to možete učiniti vi, ili komunikaciju s njom prepustiti nama da bismo pribeležili njene želje!

Kako sve možete iskoristiti vaučer?


Važno: Odaberite neophodnu količinu vaučera (po 1000 din.), u iznosu za koji želite da kupite nekome poklon. Npr. ukoliko želite poklon u iznosu od 3.000 dinara, potrebno je da kupite 3.  kom. vaučera (3 x po 1000. din.).

U podacima naručioca, upišite svoje tačne podatke, a u polju adrese za dostavu - navedite sve podatke osobe kojoj šaljete poklon, uključujući i broj telefona i email adresu ukoliko vam je poznata.

U napomeni možete upisati datum kada želite da poklon bude isporučen, da li imate neke posebne želje po pitanju pakovanja, boje, poruke uz poklon i sl.

Nakon porudžbine ćemo vas kontaktirati, proslediti vam podatke za uplatu i kôd, koji ćemo takođe proslediti i primaocu (ukoliko će sam izabrati poklon na našem sajtu). Ukoliko je u pitanju poklon iznenađenja, neophodno je da nam dostavite spisak artikala koje želite da poklon sadrži ili ćemo mi kontaktirati primaoca.

Uplate primamo i iz inostranstva (Pay Pal, Visa, Master i dr.), a porudžbine takođe isporučujemo u inostrane zemlje uz naplatu poštanskih troškova.

Napomena: Artikli koji su već na sniženju ne podležu dodatnim popustima.


Obradujte svoje najmilije za praznike. Knjiga je najlepši poklon!
Komentari:


Prvi napišite komentar.
Ostaviti komentar