-- Vakuumne ventuze protiv celulita 89 - Ruski medicinski proizvodi za zdravlje - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
S.N. Lazarev: Odgovori na pitanja (Edicija "Vaspitavanje roditelja")
S.N. Lazarev: Odgovori na pitanja (Edicija "Vaspitavanje roditelja")
7.61 EUR


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » Ruski medicinski proizvodi za zdravlje » Vakuumne ventuze protiv celulita (cupping therapy)

 sledeći 
Predmeta u datoj kategoriji: 2


Vakuumne ventuze protiv celulita (cupping therapy)

Komentari: 10, Rejting: 4.80

Made in Russia +dostava
Kod: 89

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


14.55 EUR


Cupping therapy
Vakuumne ventuze (za masažu i protiv celulita)
Uz svaki komplet na poklon knjiga "Stop celulitu"

Neograničen rok upotrebe, originalan proizvod sa sertifikatom, proizveden u Rusiji.

Napomena: Ovo je originalan proizvod, sa neograničenim rokom upotrebe (nikada nije bilo nijedne reklamacije). Ventuze poreklom iz Kine se brzo pokidaju i raspadnu (roze, plave, mlečnobele boje), a  internet prodavci su preuzeli naš opis i uputstvo za upotrebu, čime kupce dovode u zabludu.


Primena:

Celulit, masne naslage

-prehlade
-bronhitis
-upala pluća
-miozitis
-osteohondroza kičme
-osteohondroza vrata
-pleuritis
-neuralgije
-neuritis

Spoljašnji prečnik: 53 mm
Unutrašnji prečnik: 36 mm
Visina: 55 mm
Težina jedne ventuze: 40 gr
Težina pakovanja: 100 gr


Pakovanje:

Pakovanje sadrži: dve vakuumske ventuze (prečnika 5,5 cm, visine 5,8 cm) izrađene od čistog medicinskog i ekološkog silikona koji ne izaziva alergije, sertifikat na ruskom i uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku.

Vakuum masaža se aktivno primenjuje u kozmetici i u lečenju celulita, za odstranjenje „pomorandžine kore“. Procedura se sprovodi pokretanjem ventuza po površini kože. Razređivanje koje se stvara prilikom vakuum masaže pojačava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljšava cirkulaciju. Ovaj efekat omogućava obnavljanje i učvršćivanje kože, stimuliše limfodrenažu, izravnavanje potkožnih masnih ćelija. Sličan efekat je nekoliko puta jači nego kod obične, ručne masaže. Ventuze rastežu kožu, što omogućava koristan efekat kod fibrozne vrste celulita.

Prilikom vakuum terapije, aktivira se periferni krvotok, poboljšava ishrana kože, mišića, likvidiraju se zastojne pojave u tkivima, pojačava izbacivanje toksina na površinu kože. Zahvaljujući vakuumu, izaziva se lokalni priliv krvi i limfe u kožu iz dubokih tkiva, što reflektorno deluje na krvne sudove unutrašnjih organa. Koža postaje ćvršća, pojačava se elastičnost mišića, naglo se pojačavaju procesi razmene materija u potkožnim masnim ćelijama. Drenažno lifmni efekat masaže smanjuje otoke, što je neophodan uslov za lečenje celulita.

Ventuze su napravljene od ekološki čistog medicinskog silikona, koji ne izaziva alergijske reakcije na koži. Po završetku procedure, ventuze treba oprati pod mlazom vode, sa tečnošću za pranje posuđa.


Način primene:

Površinu kože koja se masira potrebno je namazati uljem (preporučuje se ulje od bršljana) ili kremom za masažu. Na kožu se postavlja jedna ili dve ventuze, dozira se snaga vakuuma pritiskanjem. Zatim, sa pričvršćenom ventuzom, prave se klizeći masažni pokreti po koži. Premeštanje ventuza mora da bude ujednačeno, u pravcu kretanja venoznog toka. Pokreti mogu biti kružni, „cik-cak“, pravolinijski. Trajanje masaže je individualno i zavisi od stepena zahvaćenosti kože celulitom, izdržljivosti kože na dozirani pritisak. U svakom slučaju, savetuje se da pritisak bude slabiji i oprezniji u početnim procedurama, kada je koža izuzetno zahvaćena celulitom. Broj procedura varira od 5 do 20, u zavisnosti od stanja pacijenta. Procedure se sprovode svakog drugog dana. Masaža se može kombinovati sa ručnom masažom. Posle masaže preporučuje se odmor u trajanju od 30 minuta. Nakon masaže, preoručljivo je, radi hlađenja kože, naneti gel od bršljana. Borbu protiv celulita možete da potpomognete i pilinzima nogu, sa dodatkom kafe (kofein pomaže razgradnju celulita).

Masaža se ne preporučuje u slučaju sledećih bolesti:

Krvarenja u oblasti pluća, tuberkuloze u aktivnom stadijumu, zloćudnih i dobroćudnih tumora, hemoragijske dijateze, kožnih bolesti i preterane osetljivosti, bolesti krvi, iznemoglih stanja, poremećaja rada srca, hipertenzije III stepena, tromboflebitisa, egzema, proširenih vena, epilepsije.

Upozorenje: Ventuze se ne smeju stavljati na oblast: kičmenog stuba, srca, bubrega i dojki.

Primena ventuza kod bronhitisa:
Pacijent se postavlja na stomak, rukama obuhvatajući jastuk, licem okrenutim na stranu. Kosa mora da bude umotana u peškir, da ne bi smetala. Leđa namažite vazelinom, kremom za masažu ili biljnim uljem. Postavite na leđa 5-10 ventuza (za odraslog čoveka) na udaljenosti od tri do pet centimetara i pokrijte površinu leđa peškirom ili ćebetom u maksimalnom trajanju od 10 minuta i to 3-4 puta dnevno. Ukoliko su ostali tragovi na koži od prethodnog tretmana, u sledećem treba birati druge delove kože.

Uklanjanje ventuza
Ne pokušavajte da ventuze vučete sa kože, već lagano povucite ventuzu, ispod nje postavite prst i pritisnite kožu kako bi se ventuza skinula.
Pacijent treba da se utopli i leži bar pola sata nakon procedure.

Takođe, pomoću ventuza je moguće primenjivati je i masažu: masiraju se leđa od donjih lopatica ka ramenima, bočne površine grudnog koša. Pri dejstvu masaže ventuzama, poboljšava se disanje, snižava telesna temperatura i ubrzava protok tečnosti.

Ista procedura se odnosi i na išijas i reumatska oboljenja: masaža kružnim pokretima obolelog dela uz potiskivanje vazduha do te mere, da bude podnošljvo i bez bola. Kada se koža privikne, vazduh može još više da se `usisa`.


 

Pogledajte video prezentaciju:

 


Porudžbine za Hrvatsku: lazarev.croatia@gmail.com • Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222


Vakuumne ventuze protiv celulita (cupping therapy)  Vakuumne ventuze protiv celulita (cupping therapy)  Vakuumne ventuze protiv celulita (cupping therapy)  Vakuumne ventuze protiv celulita (cupping therapy) 


Komentari:

Autor: Posetilac 06.04.2018
Ocena:5 od 5 zvezdica!

Ventuze su vrh! IKupila sam bila one kineske što se prodaju preko interneta, raspala se plastika posle 2 tretmana. Vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom, samo jedna sugestija: nabavite ventuze većeg prečnika

Autor: Posetilac 28.06.2017
Ocena:4 od 5 zvezdica!

Najlepše hvala i sve pohvale za odličan proizvod. U salonu bih za ovaj neverovatan učinak ostavila čitavo bogatstvo.

Autor: Posetilac 01.02.2017
Ocena:5 od 5 zvezdica!

Super su, stvarno su mi pomogle! Hvala na brzoj dostavi i lepoj saradnji.

Autor:Matilda Matić 15.06.2016
Ocena:5 od 5 zvezdica!

Sjajna stvar, fenomenalno! Hvala vam puno na brzoj dostavi, kvalitetnom proizvodu i lepoj saradnji.

Autor: Posetilac 08.02.2016
Ocena:5 od 5 zvezdica!

Dva puta sam kupovala ventuze kod Vas za svoj salon .
Svaka pohvala


Ostaviti komentar


Preporučujemo:

S.N.Lazarev
Sve tajne masaže
Sve tajne masaže
2.28 EUR
+dostava
Muzika za masažu
Muzika za masažu
2.96 EUR
+dostava
Umirujući dodir
Umirujući dodir
2.96 EUR
+dostava
Muzika za isceljenje tela i duše
Muzika za isceljenje tela i duše
•NOVO•
2.96 EUR
+dostava
Muzika za relaksaciju
Muzika za relaksaciju
2.96 EUR
+dostava
ISCELJUJUĆA MOĆ RUKU - Vekovne tajne narodnog isceliteljstva - Vitalij Ivanov
ISCELJUJUĆA MOĆ RUKU - Vekovne tajne narodnog isceliteljstva - Vitalij Ivanov

Rejting: 5.00, Komentari: 1

5.08 EUR
+dostava