PORFIRIJE IVANOV- Legendarni ruski iscelitelj Prekaljivanje, bosonogo hodanje, gladovanje - e-knjiga

Šifra: A181349

700,00 RSD

Ova knjiga namenjena je onima koji veruju, ili su spremni da poveruju u moć ozdravljenja, onima koji žele da se izbave od bolesti i ojačaju svoje zdravlje, ali ne znaju kako to da učine i od čega da počnu.

Porfirije Ivanov je iscelitelj, mudrac i panteista koji je na -30 stepeni hodao u šumi bosonog i samo u šortsu. Polivao se hladnom vodom i uspešno isceljivao ljude. Njegov sistem ozdravljenja “Čedo”, nije samo metod čeličenja, koji mnogi praktikuju kako osnov zdravog načina života. Svoj metod je Učitelj nazvao tako, da bi naglasio: čovek je dete prirode. Spoznavši tu ideju, hiljade sledbenika Porfirija Ivanova su pronašli duhovno prosvetljenje, oslobodili se bolesti, i naučili da svesno upravljaju svojim emocijama i fiziološkim procesima. Zato ga treba slediti u celini, ništa u njemu ne menjati radi svoje udobnosti, i ništa mu ne dodavati. Knjiga koja ima moć da promeni vaš život!

Metod Ivanova pomaže telu da stekne imunitet na sve bolesti. To je bukvalno nov način života. To je sreća. Da bismo je dosegnuli, potrebno nam je svega nekoliko minuta na dan.

Preporuke koje su date u 12 pravila sadrže, na prvi pogled, veoma proste savete. Ali, svaka tačka, svako slovo je mali ključ, formula za zdravlje, tajna vrata koja vode ka prirodi.


"Dragi moji, sve vaše bolesti potiču zbog vaših vezanosti: za toplotu, ukusnu hranu, bezbrižnost. Ne plašite se hladnoće, jer ona mobiliše, štiti organizam. Hladnoća u telo ubrizgava hormon zdravlja. Neka svako kaže šta mu je važnije – rad na sebi ili sitne radosti? Moramo da pobedimo. Čovek mora da živi za pobedu; ako je ne ostvari, onda ne vredi ni prebijene pare... Zašto se lečiti, kad možemo i moramo da bolest ne puštamo u telo!"

Porfirije Ivanov

Komentari (0)