Tri video-predavanja S.N. Lazareva: Psihologija pobednika • Muškarac i žena • Logika budućnosti (mp4)

Šifra: dvd7

2.100,00 RSD
Psihologija pobednika


Predstavljamo predavanje S.N. Lazareva posvećeno psihologiji postizanja uspeha - u sportu, poslu, odnosima. 

Zašto su pobeda u sportu, uspeh u poslu ili dostizanje međusobnog razumevanja u odnosima prvenstveno povezani s razvojem duše? Koji su glavni uslovi za otkrivanje naših potencijala? Kakva je uloga svesti i podsvesti u procesu postizanja uspeha? Koje su tajne pobede u borilačkim veštinama?

Ovo predavanje će vam pomoći da razumete osnovne uzroke vaših problema u postizanju uspeha u bilo kojoj oblasti ljudske delatnosti i zacrtate put njihovog prevazilaženja.

Neka od pitanja s predavanja:

- Kako da se sportista posle pretrpljenog poraza pripremi za sledeću utakmicu?

- Kako se uklopiti u novi tim, kolektiv?

- Kako prevazići „talas neuspeha“ u karijeri?

- Kako postići uspeh u sportu?

- Zašto se nadmetanje rivala na Zapadu naziva borbom, a na Istoku borilačkom veštinom?


Predavanje obuhvata zanimljiva i važnih pitanja kao što su:

- zašto se prema životu treba odnositi kao prema igri;

- o osnovnim pravilima svake igre;

- kako se ponašati na vrhuncu opadanja energije;

- o sudbinskim znacima;

- zašto su creva važnija od glave;

- o tome kako je svaka umetnost povezana sa podsvešću;

- o tome zašto je pogrešan termin „nesvesno“ kad se primenjuje da bi označio čovekovu podsvest.Tema odnosa muškarca i žene uvek je jedna od najuzbudljivijih, najzanimljivijih i najaktuelnijih. 

Neka od pitanja:


  • Odnosi sa ženama su mi problematični od detinjstva. Roditelji su se neprekidno svađali. Majka je pokušavala sve da kontroliše, otac je pio. Ne mogu da komuniciram s majkom. Recite mi kako da to popravim? Voleo bih da imam porodicu, decu.
  • Posrećilo mi se s mužem. Voli me, brižan je, domaćin. Mnogo se volimo i srećni smo zajedno. Imamo dete. Život kvari samo to što je muž vrlo razdražljiv i srdit. Ako nešto nije po njegovom, viče, preti, lomi stvari. Može zbog sitnice da eksplodira. Trudim se da predvidim situacije i to sprečim. Uviđam da je ponašanje muža posledica mog ponašanja ili unutrašnjeg stanja, ali nikako ne mogu da shvatim šta to pogrešno radim.
  • Šta ljude sprečava da ne počine preljubu i šta je uopšte preljuba? Na nivou tela, preljuba postoji - to je seks. Na nivou duha - susreti, darovi i sve ono što nazivamo odnosima. A na nivou duše?
  • Zašto su današnji muškarci pasivni pri upoznavanju s devojkama i uopšte? Šta žene tu mogu da promene?
  • Šta činiti kad se u konfliktnim situacijama žena u svemu savetuje s taštom, koja staje na ženinu stranu? 
  • Zašto se žena zaljubljuje u oženjenog muškarca? U mom slučaju, muškarac je oženjen. Iskreno me voli, ali mu je porodica iznad svega. Volimo se na rastojanju. Samo se ponekad viđamo. Šta da radim? Kako da se odreknem voljenog i ljubavi?
  • Da li možete glavu porodice da posavetujete kako da se postavi prema ženi? Kako da je vaspita, ne dopusti da joj se iskvari duša?
  • Kakav je Vaš stav prema poligamiji muškaraca? Da li su svi muškarci po svojoj prirodi poligamni? Kako se odnositi prema situacijama kad muškarac obraća pažnju na druge žene?S. N. Lazarev već dugi niz godina gradi sistem znanja koji svakom čoveku može da omogući da pomoću samostalne analize shvati suštinu bilo koje pojave iz svog života na osnovu univerzalnih zakona razvoja.

U predavanju Sergej Nikolajevič otkriva bazne principe na kojima se može formirati spasonosni model uzajamnog odnosa za ceo svet i na primerima objašnjava kakva dejstva određuju našu budućnost i budućnost naših potomaka i kako možemo na nju da utičemo.

Osim toga, u predavanju se dotiče pitanja koja su važna za postizanje uspeha u oblasti profesionalnog posla. Autor analizira izjave bogatih ljudi o tome koji su im životni principi pomogli da postignu uspeh. Zašto treba prestati sažaljevati sebe, zašto se ne treba bespotrebno nervirati, zašto treba napustiti posao koji ne ne volite i zašto je važno ceniti svoju rodbinu?

Komentari (0)