Mesec u planinama

Šifra: 03S

5.900,00 RSD

Suptilne nijanse srebrnastog sjaja mesečine prikazane na slici i zlatni odsjaji izlazećeg sunca na vrhu planine stvaraju osećaj nestvarnosti. Kao da autor nastoji da prikaže granično stanje sna i jave, tu neuhvatljivu granicu kada se čini da će se snovi ostvariti.

Nije ni čudo što su drevni ljudi mesec smatrali simbolom preporoda, intuicije i moći koja upravlja čovekovim životom. Kombinacija dve takve slike kao što su mesec i izlazak sunca, kao da govori posmatraču da počinje nova faza njegovog života: obnovljena, svetla i lepa.

Nije slučajno što autor gradi kompozicije tako što se kreće od velike tamne mase do svetle tačke, da bi posmatrač nehotice pratio uzlazno kretanje. Autor „vodi“ posmatrača na put koji će ga dovesti do poboljšanja biopolja, osloboditi od svakodnevnih briga i problema.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)