Energija osećanja

Šifra: 04S

5.900,00 RSD

ZA OTVARANJE OSEĆANJA

Poput eksplozije mega zvezde u bezvazdušnom prostoru, na slici je prikazana energija osećanja. Autor u tome vidi simbolički smisao za svakog od nas. Širokim potezima s ravnom četkicom, on „vaja“ prostor oko crveno-narandžasto-žute mrlje razlivene poput sunčeve svetlosti. Pritom, ova mrlja je napravljena u drugačijem stilu – mekša je, rastače se po horizontali, za razliku hladnog prostora koji je okružuje. Kao da slika prikazuje borbu razuma i osećanja.

U ovoj slici svaki posmatrač može da oseti šta mu je bliže - da li hladan razum, koji potiskuje osećanja i želje, ili buran temperament koji izbija napolje. Slika navodi na filozofska razmišljanja o ravnoteži osećanja i veštini da se kontrolišu. 


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)