Rođendan (platno)

Šifra: 022S

13.000,00 RSD
Danas je za mnoge ljude rođendan rutina, samo još jedna kalendarska godina koja je ostala iza nas. Ali da li tako treba doživljavati ovaj praznik?

Slika S.N. Lazareva "Rođendan" ne prikazuje tortu sa svećama ili svečani sto s gostima, poklone i sl. U centru platna je ogromna gomila šarenih balona, koji kao da uleću u našu tmurnu rutinu. I odmah se čini kao da čujemo dečji smeh, osećamo bezrazložnu radost i lakoću. Naizgled jednostavna slika izaziva u nama davno zaboravljene osećaje – radovanje jednostavnim stvarima. Autor nam pokazuje da detinjstvo treba da sačuvamo u svojim srcima, pronalazimo lepotu i zadovoljstvo u običnim stvarima, da živimo svaki dan kao da je praznik.
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)