14.000,00 RSD

ZA UVEĆANJE ENERGIJE I OSEĆAJA JEDINSTVA

Jedinstvo misli, osećanja i težnji. Impresivno jato riba je simbol jedinstva i zajedničke težnje. Važno nam je da osetimo da su u blizini ljudi koji su nam bliski duhom, spremni da nas podrže u svakom trenutku. To nam daje još više snage i samopouzdanja. Posebnu psihoemocionalnu atmosferu slike stvara i sama tehnika slikanja - neoimpresionizam. U ovom duhu stvarao je veliki francuski slikar Pol Sinjak, koji je nastojao da prikaže unutrašnje stanje i suštinu predmeta. I vidimo kao da odsjaji crvene boje prikazane na krljuštima ribe govore: “Evo ga. To je taj plamen unutrašnje vatre, vatre koji svaki čovek treba da nosi sa sobom kroz život”.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)