Buđenje osećanja (slika na platnu)

Šifra: 041S

14.000,00 RSD

ZA BUĐENJE OSEĆANJA

Klica ili pupoljak cveta je simbol životnog buđenja. U svim drevnim kulturama upravo se simbol pupoljka identifikuje sa čednošću, rađanjem novog života, buđenjem čulnosti, početkom svega postojećeg. Slika S.N. Lazareva „Buđenje osećanja“ prikazuje pupoljak lokvanja, obojen svim bojama slikarske palete.

Svaka latica je ilustracija čovekove emocije. Jarko ružičasta je ljubav, nežno ružičasta je nežnost, plava je pronicljiv razum, zelena je nada, smeđa je praktičnost, žuta je ljubomora, bela je vera. Ovaj cvet je kao čovek koji, kad dostigne određeno doba, oseća kako u njemu počinju da se bude osećanja, svako zajedno ili zasebno. Važno je samo pronaći pravi balans i odnos, kao što je to uradio autor u svojoj slici.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)