Zaštitnik (platno)

Šifra: 045S

14.000,00 RSD

Autor pribegava prilično neobičnoj temi, pokušavajući da dočara sliku Nebeskog zaštitnika, koji štiti, prosvetljuje i podučava. Koristeći netradicionalan, ali istovremeno kanonski motiv - anđela s mačem, autor, takoreći, kao da izlazi van okvira slike. Ovu tehniku su često koristili ikonopisci s početka dvadesetog veka, kada su želeli da razviju temu neograničene moći i svemoćnosti anđeoske snage. 

Latentno, bez obzira na svoj odnos prema Bogu, svako od nas preuzima lik anđela kao zaštitnika, koji ne kažnjava svojim mačem, već štiti od nedaća i tuga. Slika prelepog mladića koji svim svojim izgledom zrači tihom poniznošću, donosi nam milost.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)