Boje jeseni (platno)

Šifra: 046S

14.000,00 RSD

Lepota jesenjeg opadanja lišća, čistoća i providnost neba, ponegde je tu i drveće koje još svetluca svojim zelenim dekorom - sve je to neobična slika melanholičnog portreta jesenje atmosfere, ali i želja autora da prenese radostan osećaj kaleidoskopa svetlih boja i emocija koje zamenjuju jedna drugu. Istovremeno, ovo živopisno platno kao da je satkano iz dva plana vremena i emocija, od kojih svaki postoji za sebe i istovremeno se nevidljivo dopunjuje.

U pozadini svetle i sočne mrlje drveća koje menjaju svoju boju autor je oslikao u pomalo nonšalantnom maniru. Ovaj plan kao da ilustruje naš unutrašnji svet, ispunjen potpuno različitim emocijama. Kao da je crvena paleta boja izraz naše ljubavi, ljutnje, snažnih emocija koje su zato tako impresivne. 

Zelena paleta je odraz naše vitalnosti i ogromne nade u budućnost. Kombinacija žuto-narandžastih boja kao da ilustruje naše uzbuđenje i napetost. Jasno označena azurno plava boja u gornjem levom uglu je simbol našeg duševnog mira i ravnoteže. Ove emocije su skrivene od spoljašnjeg sveta zavesom svakodnevnih obaveza, poput jesenjeg opadanja lišca koje nam pada pod noge. I ne treba na njega obraćati pažnju jer su emocije važne za našu dušu. 


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)