Rajski kutak (platno)

Šifra: 051S

14.000,00 RSD

Slika zadivljuje obiljem zelenila, svim mogućim nijansama lišća, teksturom i veličinom listova. Kao da umetnik prikazuje kutak Rajskog vrta, kome svaki čovek treba da teži. Čistoća planinskog vazduha rasprostire uokolo mirise mirisa bilja i žbunja. Kako je autor tačno preneo svoju ideju - pokazao je mir i spokojstvo. Sve nijanse zelene i plave prošarane žutom i crvenom oličavaju suptilno mentalno stanje čoveka koji je stupio u svoj rajski kutak, gde nema briga, nemira, gde može da uroni u kontemplaciju svog unutrašnjeg „ja“, distancirajući se od sveta koji ga okružuje.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)