Grana s plodovima (platno)

Šifra: 055S

14.000,00 RSD

Koliko je tačno umetnik preneo osećaj sumraka koji se spušta na voćnjak, kako živopisno i privlačno izgledaju plodovi koje je prikazao. Nije slučajno što je kompozicija slike formirana tako da se čini da do grane sa željenim plodovima tek treba doći. Jer, pomorandža je nekada bila cenjeno južno voće, zbog čega je počela da simbolizuje bogatstvo i obilje.

Plodovi koje je umetnik prikazao odišu punom zrelošću ljubavi, prazničnim sjajem, dečjom radošću i obiljem koje se približava. Treba samo pružiti ruku - i biće vaše! Ova slika govori o snovima, da se oni mogu ostvariti i doneti sreću, prosperitet i ljubav.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)