Radosno raspoloženje

Šifra: 059S

7.080,00 RSD

Energija Vasione pulsira ružičastom bojom. Jata zvezda okupljena u vrtložne diskove rotirajućih galaksija, sijaju hladnim svetlom. U ovom delu kompozicija je izgrađena tako da koncentriše pažnju, natera posmatrača da se bliže zagleda u oblike, boje.

Slika je neka vrsta „prozora“ u unutrašnji svet. Tu su i i ekspresija i spokojstvo u kombinaciji nežnih nijansi ružičaste i plave boje. Ružičaste i plave boje stabilizuju raspoloženje, doprinose optimizmu i romantici, što će izgledati sjajno i oživeti svaki enterijer.


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Vaša slika ili fotografija odštampana na presovanoj karton peni koja izgleda kao pločica na zidu. Lepi se direktno na zid (pomoću obostrane lepljive duplofan trake), bez obzira da li je zid od cigle, kamena ili maltera.

- Slika na platnu je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta!

Komentari (0)