14.000,00 RSD

Slika eukaliptusa je snažno povezana s osobinama kao što su snaga, moć i lepota. Njegova prirodna svojstva postala su čuvena i danas se veoma poštuju. Na slici S.N. Lazareva eukaliptus se pojavljuje pred nama u pomalo neobičnoj interpretaciji: moćna kruna je skoro nevidljiva posmatraču, a sva pažnja je koncentrisana na moćno deblo.

U prirodi stabla eukaliptusa rastu u sušnoj klimi, i možda zato umetnik naglašava da krošnja nije izvor snage, već moćno stablo. Kao što je muškarac oslonac i izvor snage za porodicu. Ova slika se savršeno  uklapa u svaki enterijer - od poslovne kancelarije do dnevne sobe.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)