7.080,00 RSD

Na slici "Inje pod mrazom ”, uz jednostavne i kratke poteze i vrlo nepretenciozan zaplet, ispoljena je sva ljubav autora prema harmoniji i duševnom spokojstvu. Izbor palete boja nije slučajan - hladne nijanse neba, ružičasti obrisi smrznutih stabala. Nije slučajno što je drveće “spakovano” u donjem delu slike, a veći deo je poklonjen nebu. Obilje vazdušnog prostora stvara osećaj lakoće i slobode. Plava boja je boja mira i odmora, posebno cenjena kada se prikazuju nebeski božanski fenomeni.

U ovom konceptu važna je i slika malog brezovog gaja koji je izabrao autor. Svi smo primetili kako, po hladnom mraznom vremenu, grane drveća poprimaju ljubičastu nijansu. Možda autor želi da u nama stvori osećaj mrazne čistoće, čistoće misli ili čistoće duše?


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)