Nova izdanja - jesen 2020. i odložen Sajam knjiga - 15.09.2020

Dragi čitaoci, i pored vanrednih okolnosti i otežanog rada u kojima posluje izdavaštvo ove godine kao i odloženog Sajma knjiga (za decembar mesec - ukoliko bude dozvoljavala epidemiološka situacija), u pripremi su dve nove knjige S.N. Lazareva koje će izaći iz štampe polovinom oktobra meseca.

1. Prevazilaženje gordosti (knjiga koju je autor napisao 2019. godine)

2. Lek za sve bolesti (nova knjiga, koju je autor napisao 2020. godine).

 

Takođe, objavljene su dve knjige domaćeg autora Ivana Antića:

Religioznost - uputstvo za upotrebu 

Metafizika astrologije

 

Informacija o Sajmu knjiga 2020.:

Beogradski sajam se odlaže za decembar


Međunarodni beogradski sajam knjiga, čije održavanje je planirano za 25. oktobar – 1. novembar 2020. odlaže se, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile,  za sredinu decembra ove godine.


Kako se  nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju.


Beogradski sajam će i dalje pratiti preporuke i epidemiloške procene Kriznog štaba i u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima Sajma knjiga doneti odluku koja će biti u najboljem interesu manifestacije.
O svemu navedenom Beogradski sajam će blagovremeno obaveštavati javnost.


Beogradski sajam