Trenutno obustavljena isporuka štampanih knjiga u inostranstvo - 18.10.2020

Zbog epidemiološke situacije, neizvesnih rokova uručenja pošiljki i dugih redova u pošti, trenutno je obustavljeno slanje knjiga u inostranstvo. Molimo čitaoce da budu strpljivi, uskoro će se sva izdanja S.N. Lazareva pojaviti u elektronskom obliku (knjige, DVD i CD) i biće omogućena kupovina na vrlo lak način, karticom ili putem Pay Pal, čime će značajno uštedeti na poštanskim troškovima. Cena knjige će biti ista kao i štampane verzije knjiga.

Krajem oktobra trebalo bi da konačno počne s radom naš novi sajt, gde će kupovina biti automatizovana, na sajtu ćete moći da izaberete da li želite štampanu ili elektronsku knjigu, sajt će vam sam izračunati poštanske troškove za inostranstvo ukoliko je u pitanju knjiga u papirnom obliku (više nećete morati da nas kontaktirate pre poruždbine, da bismo merili težinu knjiga, računali cene poštarine i naknadno vam dostavljali ukupan iznos i link za plaćanje) i moći ćete da izaberete plaćanje karticom ili preko Pay Pal.

Znamo da ste nestrpljivi da pročitate nove knjige, ali potrebno nam je još samo malo vremena.

Čitaoci iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije i BiH za desetak dana mogu da kontaktiraju svoje distributere, kad se očekuje da knjige pristignu.

Obavestićemo vas sve putem Newslettera, čim počne prodaja elektronskih knjiga i drugih izdanja S.N. Lazareva. S radošću očekujemo taj događaj!