Izašla je iz štampe nova knjiga S.N. Lazareva i 3 nova DVD izdanja - praznični popust - 19.12.2016

Obaveštavamo vas da su danas iz štampe izašla četiri nova naslova Sergeja Nikolajeviča:


Knjiga br. 4 iz edicije „Dijagnostika karme“ - Dodir s budućnošću
 

Dodir s budućnošću

(nov prevod, a original knjige znatno dopunjen i izmenjen od strane autora)

Sjajna knjiga koja nas vodi kroz fascinantne priče iz isceliteljskog rada S.N. Lazareva, opisuje njegov susret sa šamanima koji su živeli pre deset hiljada godina, doživljaje na njegovom proputovanju u Abhaziju, kao i u tome kako je isprobao svoje moći u američkom kazinu. Opisano je neverovatno uzbudljivo iskustvo kada je umalo nastradao na strmim liticama Kavkaza, o tome kako nastaju ruske zdravice. Tu su i čudne priče iz paranormalne oblasti i još mnogo toga interesantnog, uz poučna tumačenja u svetlu sistema S.N. Lazareva i njegovo iskreno oslikavanje sebe pred čitaocem, bez ulepšavanja. Zbog svega toga, ova knjiga se čita u jednom dahu!

Tri DVD izdanja, predavanja S.N. Lazareva – Suština sistema 3., 4. i 5.


Ovo su poslednja tri koraka predavanja "Suština sistema" koji predstavljaju zaokruženu celinu. Autor u njima govori o bolestima duše, o tome kako radi program ljutnje na oca, zašto ispunjenje želja može biti opasno, o tome kako nas bolesti i problemi spasavaju od smrti, zašto ne treba da zanemarujemo sebe radi drugog. Lazarev dekodira istine napisane u Bibliji, govori o posledicama greha, kako pravilno da se molimo, postimo i žrtvujemo i koje karakterne crte poseduje osoba koja voli.

Za komplet od četiri izdanja (knjiga+3 DVD) odobravamo praznični popust u iznosu od 20%

Izdanja s popustom možete nabaviti direktnom porudžbinom preko naše izdavačke kuće kao i na našem štandu, na novogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu, u Domu Sindikata počev od sutra, 20. decembra pa sve do 19. januara. Radno vreme sajma je od 10 do 20 h, a naš štand "Aruna" se nalazi pored ulaza u bioskopsku salu br. 4. Ulaz na sajam je slobodan.

U „Maslini“ će se takođe odobriti popust od 20% na kupovinu kompleta od 4 nova izdanja, a osim toga, u "Maslini" možete ostvariti popust od 10% na kupovinu bilo koja TRI izdanja po izboru Sergeja Lazareva (knjige, DVD i CD) sve do 20. januara.

Izdanja će u Hrvatskoj biti dostupna već od 21. decembra, dok će u Sloveniji i Crnoj Gori biti na raspolaganju čim se završe neophodne carinske i dr. procedure, nadamo se da će pristići do kraja godine. Svi čitaoci u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori će takođe preko naših distributera moći da ostvare pravo na kupovinu novih izdanja s popustom od 20%.

Informacije o distributerima:

Porudžbine za Hrvatsku: lazarev.croatia@gmail.com • Telefon: +385 98 629 869
Porudžbine za Sloveniju: info@lazarev.si • tel./Viber: +386 40 828 070
Porudžbine za BiH: at@blic.net • Telefon: +387 65 910 944
Porudžbine za Crnu Goru: lazarev.montenegro@gmail.com • tel./Viber:+382 69 637 379
                    (Nov distributer iz Kotora. Izdanja S.N. Lazareva se mogu naručiti pouzećem)