Novi online seminar Sergeja Nikolajeviča "Recept za sreću" - 22.12.2016

Poštovani čitaoci!

Pozivamo vas na online seminar Sergeja Nikolajeviča "Recept za sreću", koji će biti posvećen jednom od najvažnijih pitanja za svakog čoveka - kako biti istinski srećan?

Imaćete priliku da doživite realnu radnu atmosferu seminara, da se dublje zamislite nad pitanjem šta je sreća, nešto promenite u sebi i otkrijete s kakvim raspoloženjem treba da koraknete u Novu, 2017. godinu.

Seminar u online režimu dostupan je za sve oni koji to žele, širom sveta. Potreban je samo kompjuter i Internet konekcija. Takođe, seminar se može pratiti i preko tableta i pametnih telefona.

 

Onlajn Seminar "Recept za sreću"

 

3. januar, 2017. godine

Vreme: od 10:00 do 13:00 (po našem vremenu)

Cena karte: 2.500 rubalja (oko 40 eura)

Napomena: Karta za seminar se kupuje isključivo elektronski na sajtu S.N. Lazareva, preko donjeg linka. Praćenje seminara je na ruskom jeziku.

 

 

Svi želimo da budemo srećni, da osnažimo svoje zdravlje, želimo da nam se ispune želje, da naši telo, duh i duša budu srećni. Želimo da i ljudi oko nas budu srećni.

Svako ima svoju predstavu o sreći. Ali, da li ćemo biti srećni ako nam se ostvari ono što želimo? Šta je istinska sreća? Kako je možemo dostići? Koje nas opasnosti vrebaju na putu ka sreći?

Jedna od glavnih komponenata sreće je veština da prevaziđemo probleme. Nastupa nova etapa i predstoji nam da načinimo krupne promene da bismo se prilagodili novom vremenu.

Svi učesnici će nakon seminara na poklon dobiti video i audiozapis!

Dobrodošli na onlajn seminar 3. januara 2017.!

 

Karta za online seminar

 

Neka atmosfera jedinstva, toplote i svetlosti ispuni Vaš dom!