Nova izdanja S.N. Lazareva - jesen 2017. - 10.10.2017

Dragi čitaoci,

Pred predstojeći međunarodni sajam knjiga u Beogradu (od 22. do 29. oktobra) predstavljamo vam nova izdanja S.N. Lazareva:

Čovekovo zdravlje (Susret nauke i religije)
Koraci ka spasenju (edicija "Dijagnostika karme", knjiga 6.)
Vaspitavanje roditelja III deo  (4. knjiga edicije "Čovek budućnosti")
Odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana

Nova izdanja će biti u prodaji od 22. oktobra na sajmu knjiga na štandovima ARUNA, odnosno u Hali 1 (galerija, štand br. 1504) i u Hali 4. (lokacija, štand br. 4008)

 

Na sajam, kao i svih prethodnih godina, možete doći pripremnog dana, 21. oktobra, u kasno popodnevno-večernjim časovima, kada se ne plaća ulaznica i obezbediti svoje primerke knjiga.

U našem maloprodajnom objektu ("Maslina", Katanićeva br. 2) knjige će biti u prodaji od utorka, 24. oktobra. Takođe od 24. oktobra otpočinje i poštansko slanje porudžbina, a svoje primerke već sada možete rezervisati preko našeg internet sajta.

Budući će izdavačka kuća tokom trajanja sajma knjiga raditi u izmenjenom režimu (od 22. do 29. oktobra), molimo da svi oni, koji su u mogućnosti, dođu na Sajam knjiga (informacije o radnom vremenu sajma i ceni ulaznica). Čitaocima ćemo biti zahvalni ukoliko u danima trajanja sajma daju prednost porudžbinama putem sajta ili emaila.

Još jedno obaveštenje: predavanje posvećeno S.N. Lazarevu (predavač Dragan Lončar), kao i promociju novih knjiga, održaćemo 19. novembra (nedelja) s početkom u 17 časova na Kolarcu. Ulaz je besplatan.