Proleće 2019.: Izašle su iz štampe nove knjige S.N. Lazareva i Vadima Zelanda - 24.04.2019

Dragi čitaoci,

S radošću vas obaveštavamo o novim, prolećnim izdanjima! To su dve sjajne knjige od S.N. Lazareva i Vadima Zelanda.

40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju

 S.N. Lazarev: 40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju

Sergej Nikolajevič je knjigu napisao 2018. godine.

S.N. Lazarev konstantno dobija pisma u kojima mu ljudi pišu o svom životu, svojim problemima i postavljaju pitanja koja ih zabrinjavaju. Njegova prepiska sa čitaocima, audio-snimci telefonskih konsultacija, čine ogromnu arhivu vrednih informacija.

Karakteristika ove informacije je u njenoj praktičnoj usmerenosti, kao i detaljnoj analizi stvarnih životnih situacija, što ljudima pruža priliku da bolje razumeju svoje probleme i pronađu put za njihovo rešenje. Ponekad jedna rečenica, koja nam privuče pažnju u knjizi ili koju čujemo na seminaru, može da postane karika koju dugo nismo mogli da pronađemo da bismo shvatili koji problem nas muči. Upravo takvom informacijom obiluje ova knjiga.

40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju je prva knjiga iz dugo očekivane nove edicije odgovora S.N. Lazareva na pitanja čitalaca. Njegovi odgovori na konkretna pitanja su sistematski, omogućavaju da čitalac spozna koren svojih problema i dublje shvati kako treba da radi na sebi.

_______________________________________________________________________________________________________Iz edicije "Transurfing", Vadima Zelanda, izašla je nova knjiga, br. 2. "Šum jutarnjih zvezda"


 Vadim Zeland: Transurfing - Šum jutarnjih zvezda (knjiga 2.)

„Šum jutarnjih zvezda" je druga knjiga Vadima Zelanda iz edicije „Transurfing realnosti". Ova knjiga će vam otkriti vrlo čudan svet u kome se svakodnevna stvarnost obznanjuje u nepoznatom obliku.

Transurfing je vrlo originalna tehnika upravljanja stvarnošću. U njoj se ne dostiže cilj, već se najvećim delom sam ostvaruje. Ovo zvuči neverovatno samo u okvirima uobičajenog pogleda na svet. Stoga nam predstoji da razrušimo zid utvrđenih stereotipa i lažnih ograničenja.

Čovek može da oblikuje svoju stvarnost, ali to zahteva poštovanje određenih pravila. Ljudski um neuspešno pokušava da utiče na odraz, a potrebno je promeniti samu sliku. Šta predstavlja ta slika? Kako je promeniti? Kako komunicirati s tim čudnim ogledalom? Transurfing odgovara na ta pitanja.

Odakle nam dolaze snovi? Da li su oni samo produkt imaginacije čovekovog uma? Šta je zajedničko snu i stvarnosti? Podiže se veo sa tajnih moći drevnih čarobnjaka, koji su izgradili egipatske piramide i druge slične građevine. Vaše mogućnosti su ograničene jedino vašom namerom.

_______________________________________________________________________________________________________

Svoje primerke možete rezervisati porudžbinom preko sajta, putem emaila: aruna@aruna.rs ili telefona: 064/15-77-045.
Poštanska isporuka za Srbiju počinje 25. aprila (imajte u vidu da su neradni dani: 26, 27, 28. i 29. april i 1. i 2. maj 2019. godine).

U Maslini su nova izdanja već dostupna u prodaji.

* Napomena: radno vreme "Masline": 26. aprila (petak): do 18:00, 27.4. (subota) do 17:00 hIzdanja S.N. Lazareva, možete preuzeti i lično, u centru Beograda (Studentski trg),
uz obavezni prethodni kontakt (najavu) s predstavnikom izdavača, i to svakog radnog dana u periodu od 10 do 15 h:

*Napomena: radno vreme distributera: 25. aprila do 15 h, pa zatim od 6. maja od 9:00 do 15:00 hTel./Viber: 064/444-61-88 - Tanja

Prilikom ličnog preuzimanja, važeća je cena izdavača kao i svi aktuelni popusti koje odobravamo.


 Dve nove knjige S.N. Lazareva i Vadima Zelanda, na AKCIJI!

Nova izdanja će u zemlje iz regiona pristići tek nakon 10-15. maja. Budite strpljivi i u kontaktu sa svojim lokalnim distributerima.

Molimo čitaoce iz inostranstva da obrate pažnju na promene koje smo uveli za porudžbine iz inostranstva i plaćanja elektronskim putem:
Putem kontakta regionalnih distributera S.N. Lazareva, možete se raspitati, dobiti informaciju i izvršiti porudžbinu:

Hrvatska: lazarev.croatia@gmail.com Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
Slovenija: snlazarev.slovenija@gmail.com Tel./Viber: +386 512 099 60
Crna Gora: lazarev.montenegro@gmail.com Tel./Viber:+382 69 637 379
BiH: oljastikic@gmail.com • Telefon: +387 65 897-429 • Viber: +387 65 93 84 75
Makedonija lazarev.makedonija@gmail.com Tel./Viber: +389 78 381 889


Uz lepe nove knjige i predstojeće praznike, neka vam bude srećan, inspirativan i ispunjen mirom svaki trenutak života.

Vaša Aruna