Novi online seminar S.N. Lazareva "Karakteristike nove etape" - 25.12.2015

Novi online seminar S.N. Lazareva Karakteristike nove etape
05. 01. 2016. Početak: 09:00 h (po našem vremenu)
Kartu, po ceni od 2.500 rubalja (33 eura) možete obezbediti ovde

    Na početku nove, 2016. godine, S.N. Lazarev će održati seminar, posvećen novoj, važnoj etapi sistema i radu na sebi. Ukoliko je ranije osnovna pažnja bila fokusirana na zdravlje, sada će S.N. Lazarev više govoriti o tome kako biti srećan i harmoničan.
    Na seminaru će takođe detaljno biti razmotrena tema budućnosti: kako se postaviti prema budućnosti i kako je izmeniti nabolje.

    Početkom svake nove, kalendarske godine, mi okrećemo novu stranicu svog života i ono, što nas očekuje u Novoj godini, određujemo mi, sami. Od misli i postupaka svakoga od nas, zavisi kako naša lična, tako i naša zajednička budućnost. Hajde da udružimo naše snage i potrudimo se da svoju energiju usmerimo na to da nam život bude ispunjeniji ljubavlju, harmonijom, srećom i mirom.

Napomene:
    Seminar, u online režimu, dostupan je svim zainteresovanim, u svim zemljama sveta. Potrebni su samo kompjuter i internet. Neka atmosfera jedinstva, toplote i svetlosti, ispuni vaš dom!
    Pre uključenja u online seminar, proverite da li na svom kompjuteru imate instaliranu verziju programa Adobe Flash Player 11.1.0  ili više. Besplatno, Adobe Flash Player možete da preuzmete i instalirate na sledećem linku: http://get.adobe.com/ru/flashplayer/ Poželjno je da brzina interneta bude najmanje 1 mbt/s.
    Poželjno je da blagovremeno testirate na svom kompjuteru da li posedujete poslednju verziju Adobe Flash Player. Ukoliko donji video link radi, ne bi trebalo da bude problema u praćenju seminara.