Instrukcije za uplatu ulaznice za seminar S.N. Lazareva - čitaoci iz Srbije - 04.02.2020

UPLATA PUTEM DINARSKE UPLATNICE

 

Primalac: IK "Aruna", Niška 48, Beograd
Broj računa: 340-11014668-43 (Erste banka)
Poziv na broj: 10052020
Svrha uplate: seminar S.N.
Iznos: 3.550,00 din.

Primer popunjene uplatnice:


Rok za uplate pristigle putem dinarskih uplata u banci ili pošti: 9.05. - 13:00 (ili uz poslat dokaz o uplati - do 20:00) uz obaveznu povratnu informaciju o uplati na email: lazarevsrbija@gmail.com da bismo znali na koju email adresu da vam pošaljemo ulaznicu.

Rok za dostavu ulaznica koje su uplaćene na ovaj način je 12 h, a ponekad i 24 časa jer je potrebno vreme da se uplate evidentiraju i registruju. Da biste ubrzali ovaj proces, molimo vas da na email pošaljete fotografisanu/skeniranu uplatnicu, jer je npr. uplatama u Pošti ponekad potrebno i 48 sati da legnu na račun.

Ukoliko posedujte platnu karticu, predlažemo vam da ovu proceduru ubrzate, uštedite svoje vreme i za samo nekoliko minuta dobijete svoju ulaznicu - online uplatom preko sajta.

Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.