Sajam knjiga 2019. i nova izdanja (20-27.oktobar) - 14.10.2019

Dragi čitaoci, bliži se naš i vaš najveći praznik: međunarodni Sajam knjiga! Najpopularnija manifestacija iz oblasti kulture, održaće se od 20 do 27. oktobra 2019. godine.

Naš štand, isto kao i prošle godine, nalazi se u Hali 1 (u blizini štanda "Novosti"). Mapa sajma sa označenim štandom nalazi se OVDE

Za ovogodišnji Sajam, pripremili smo tri nove knjige S.N. Lazareva: "Vaspitavanje roditelja - IV deo" (Edicija "Čovek budućnosti"), "Dijalog sa čitaocima" (Edicija "Dijagnostika karme") i  "Recept za sreću".

 
Sergej Lazarev: Vaspitavanje roditelja (6. knjiga edicije S.N. Lazarev: Dijalog sa čitaocima (edicija S.N. Lazarev: Recept za sreću

 

Osim S.N. Lazareva, objavljene su i dve nove knjige ruskog autora Vadima Zelanda iz edicije "Transurfing".

 Vadim Zeland: Transurfing - Napred u prošlost (knjiga 3.) i Jabuke padaju u nebo (knjiga 5.)Vadim Zeland: Transurfing - Napred u prošlost (knjiga 3.)Vadim Zeland: Transurfing - Jabuke padaju u nebo (knjiga 5.)

 

Popusti na sajmu knjiga i za porudžbine preko sajta - (do 31.oktobra)

 

Predlažemo vašoj pažnji i jednu zanimljivu dečju knjižicu sasvim druge edicije i tematike, a koju smo objavili, a to je "Stomatološki bonton"! Uz svaki primerak knjige će čitaoci dobiti na poklon ukusan medenjak na štandu :)

Stomatološki bonton


Dragi čitaoci, vidimo se na sajmu knjiga od 20. do 27. oktobra!

Prodaja novih knjiga počinje direktno na sajmu (kao i do sada, po svoje primerke možete doći već pripremnog dana, 19. oktobra, između 16 i 19 h)  a u "Maslini" će se knjige pojaviti početkom novembra, nakon sajma knjiga.

U region će nove knjige pristići u novembru mesecu (osim Hrvatske, gde će knjige biti dostupne već krajem okobra). Poštanske isporuke za inostranstvo: od 1. novembra.

P.S. Informacije o Sajmu knjiga, radnom vremenu, ulaznicama

 

RADNO VREME SAJMA KNJIGA

20, 25, 26. i 27. oktobar: 10:00 – 21:00
21 – 24. oktobar: 10:00 – 20:00


CENA ULAZNICE

pojedinačna ulaznica 250 RSD
grupne ulaznice * 150 RSD *
cena parkinga (po satu) 150 RSD
deca do sedam godina starosti besplatan ulaz

 

Sajam knjiga

Nove knjige - Sajam knjiga 2019.