Opis nove prakse S.N. Lazareva "Prihvatanje i poboljšanje sudbine" - 1.12.2019. - 31.10.2019

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Prihvatanje i poboljšanje sudbine" - 1.12.2019.

Sudbina je ono kroz šta prolazimo upravo sad; to je život koji se oblikuje pod uticajem naših osećanja, misli, dela i stremljenja. Ako ste nezadovoljni i nesrećni u životu, samo vi imate sposobnost da to i promenite. Umesto da se prepuštate ogorčenosti, tuzi, beznađu i drugim negativnim emocijama koje vam oduzimaju snagu i energiju, pokrenite se: naučite kako da pravilno prolazite kroz različite situacije i da u njima prepoznajete znake koje vam šalje sudbina. Od vašeg doživljaja zavise i budući događaji koji vam se približavaju.
 
Praksa doprinosi harmonizaciji i dostizanju unutrašnjeg stanja koje poboljšava našu sudbinu i pomaže nam da otklonimo napetost i nezadovoljstvo, spoznamo i prihvatimo situacije koje nam se dešavaju u životu, da osetimo unutrašnji mir i radost, čežnju i energiju za unutrašnje i spoljašnje promene. Takođe razvija umeće pravilnog doživljavanja negativnih situacija. Uči nas kako da transformišemo destruktivne emocije u produktivnu energiju usmerenu ka dostizanju ciljeva. Razvija u nama veštinu da oblikujemo i zakoračimo u neophodno stanje u kojem će iz naših dela izvirati radost i ljubav.
 
S.N. Lazarev praksu izvodi zajedno sa svim učesnicima. Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata. Istovremeno, redovno učešće u ovakvim praksama pomoći će učesnicima da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje i ispune se životnom energijom.
 
Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom sedam dana.
 
Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!
 
Pridružite nam se 1. decembra u 10:00!