Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva: "Dolazak Nove energije" - 8. mart 2020. - 04.03.2020

Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Dolazak nove energije" - 8. mart 2020. - 10:00

Proleće simbolizuje novu energiju, kada se pojačava veza s budućnošću. Ljubav se u našoj duši budi u proleće, donoseći nova osećanja i nova iskušenja. Otvara se podsvest, intenzivira veza s potomstvom (molitva za decu je naročito efikasna u ovom periodu), obnavlja se duša i veoma je važno kako ćemo i gde usmeriti energiju. U proleće dolazi do pojačavanja kontakta s drugim svetovima kao i suptilnim energijama. To je doba onoga što nazivamo „Carstvom Božjim“, ili „Strašnim Sudom“. Zato je ovo najpodesniji trenutak za sprovođenje ovakve prakse.

Nova energija nam pomaže da napredujemo, da se razvijamo i ostvarimo ono što želimo. Pomoću nove energije otkrivamo naše potencijale, sposobnosti i kapacitete. Doživljaj nove energije je individualan i kod svakoga protiče različitom brzinom.

Da bismo primili novu energiju, potrebno je da se pročistimo od starih negativnih energija - od ljutnji, kajanja, strahova i drugih brojnih blokada, čime ćemo osloboditi prostor za novo što se približava. Nova energija je drugačija i važno je da naučimo da je osetimo i pravilno usmeravamo. Postoji vreme kada treba aktivno delovati, ali i vreme kada se treba koncentrisati i prikupiti energiju.

Pomoću ove prakse moći ćete da osetite novu energiju jer ćete biti preplavljeni mirom i tišinom. To će vam omogućiti da ostvarite ono što želite, bez naprezanja, kao i da sačuvate energiju tokom dužeg vremenskog perioda. Harmonično unutrašnje stanje pomoći će vam da se osećate bolje, shvatite svoje istinske potrebe i razlikujete želje od strasti. Potrebno je da naučite da energiju budućnosti ne uništavate i da je koristite za sopstvenu dobrobit. I, ono što je najvažnije, da prevaziđete osećaj beznađa ili očaja u trenucima kad osetite da vam se budućnost ruši, a nade propadaju.

Uz energetsku podršku poznatog ruskog bioenergoterapeuta Sergeja Nikolajeviča Lazareva koji će podržavati i čistiti polja učesnika, praktičan rad će biti usmeren na pročišćenje stare energije i pripremu za pristizanje nove.

Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom narednih deset dana.

Pridružite nam se 8. marta u 10:00! Broj ulaznica je ograničen!