Novi onlajn seminar S.N. Lazareva "Prva pomoć" – 30.1.2016. - 26.01.2016

Novi onlajn seminar S.N. Lazareva – 30.1.2016. "Prva pomoć"

Vreme početka seminara: 09:00-10:00 (po našem vremenu)

Kartu, po ceni od 1.000 rubalja (12 eura) možete obezbediti ovde

S.N Lazarev putem elektronske pošte svakodnevno prima mnogobrojna pisma s pitanjima od ljudi koji su tek počeli da se upoznaju s njegovim istraživanjima. Pitanja su različita: neko želi da poboljša svoj život u celosti, a ne zna odakle da krene, neko se nalazi u teškoj životnoj situaciji ili je bolestan od neizlečive bolesti - tim ljudima je potrebno da dobiju što brži odgovor da bi otpočeli da rade.

Zbog toga je S.N. Lazarev odlučio da sprovede manji onlajn seminar za početnike, u kome će kratko i jasno ispričati o osnovama svog istraživanja i odgovoriti na najčešća pitanja: "Zašto mi se sve ovo dešava? Šta da radim? Kako sve to prevaziđem? " Ako čovek shvata šta i zbog čega mu se nešto dešava, ukoliko je spreman na realne promene – tada će moći da poboljša svoju sudbinu i karakter, pomogne svojoj deci, unucima, pa čak i rođacima.

Očekujemo vas na onlajn seminaru 30. januara!
 
 
Neka atmosfera jedinstva, toplote i svetlosti, ispuni vaš dom!


Napomene:

Seminar, u online režimu, dostupan je svim zainteresovanim, u svim zemljama sveta. Potrebni su samo kompjuter i internet.
Pre uključenja u online seminar, proverite da li na svom kompjuteru imate instaliranu verziju programa Adobe Flash Player 11.1.0  ili više. Besplatno, Adobe Flash Player možete da preuzmete i instalirate na sledećem linku: http://get.adobe.com/ru/flashplayer Preporučljivo je da brzina interneta bude minimalno 1 mbt/s.

Takođe je poželjno da blagovremeno testirate na svom kompjuteru da li posedujete poslednju verziju Adobe Flash Player. Ukoliko donji video link radi, ne bi trebalo da bude problema u praćenju seminara.