ČUDOTVORNA VODA - Vitold Kaminski (Prirodno isceljenje vodom, ledom, snegom, rosom, parom) 598 - Alternativni sistemi isceljenja - Izdavačka kuća Aruna
Izdavačka kuća Aruna
Pretraga:
facebook twitter youtube
Korpa:
Registracija   |    Ulaz
Početna Novosti S.N. Lazarev Akcija Članci Kontakt
Edicije


Preporučujemo
MUDRE KOJE LEČE - Kim de Silva
MUDRE KOJE LEČE - Kim de Silva
520 din.


Autori


Bestseleri


Newsletter
Email


Valute
DinarEuro

Početak » Alternativni sistemi isceljenja » ČUDOTVORNA VODA - Vitold Kaminski (Prirodno isceljenje vodom, ledom, snegom, rosom, parom)

 prethodni   sledeći   poslednji 
Predmeta u datoj kategoriji: 23


ČUDOTVORNA VODA - Vitold Kaminski (Prirodno isceljenje vodom, ledom, snegom, rosom, parom)
Preporučujemo! +dostava
Kod: 598

Verzija za štampu 
Postaviti dodatno pitanje 


560 din.

ČUDOTVORNA VODA: Prirodno isceljenje vodom, ledom, snegom, rosom, parom
VITOLD  KAMINSKI

Izdavač: Aruna
Godina izdanja: 2018, II izdanje
Format: 12 x 20
Broj strana: 104
ISBN: ISBN: 978-86-903399-5-7

 

Prelistajte knjigu


   Vodu nazivaju „sokom života“, „prirodnim lekarom“, „Božjom blagodeti“. Voda, koja daruje život svemu što postoji, nalazi se unutar nas, gde dospeva sa svakim našim gutljajem, sa svakim udahom. Okružuje nas nežnim dodirom pare, kapljicama kiše, strujama isceljujuće vlage, snežnim prekrivačem poput krzna. Sve je to zagonetna i tajanstvena voda – isceliteljka, čarobnica, životvorna i svima dostupna.
   Prvobitno u tečnom stanju, voda u prirodi poprima druga agregatna stanja, druge oblike, a u znalačkim rukama, kao i pri određenom delovanju na nju, poseduje neverovatne, neobične i ča­robne uticaje koji omogućavaju da se u praksi široko koristi u lekovite, higijenske i kozmetičke svrhe.
   Skrivene mogućnosti vode, tzv. tajne sile, pri određenim uslovima čovek može da otkrije, probudi i okrene u svoju korist, ne stupajući pritom u sukob s Prirodom.
   U ovoj knjizi ćete saznati o fantastičnim osobinama vode koje se koriste u hidroterapiji: upotrebi „hladne pare“ u medicinskoj praksi: vlažnim utrljavanjima, umotavanjima, oblozima, aplikacijama, vodenoj masaži, inhalaciji, hidroizolaciji: o ozdravljenju, lekovitim i kozmetičkim tretmanima pomoću pare; lekovitim metodima u kojima se koristi pena; o terapiji ledom i snegom, kao i čeličenju pomoću vode, snega i pare; o isceljujućim čudima „tečnog leda“ (svežoj otopljenoj vodi); o lekovitim osobinama rose, rosoterapiji, spoljašnjim i unutrašnjim primenama; o lečenju vodom, a da je i ne dotičemo.
   Vitold Kaminski je bio učenik Sebastijana Knajpa. Na Univerzitetu u Lajpcigu, odseku za fizikalnu terapiju, diplomirao je s najvišim ocenama. U potpunosti je ovladao metodom hidroterapije i napredovao je više od svog učitelja. Praktično iskustvo mu je nagovestilo da će efekat isceljenja biti daleko bolji ukoliko se metod bude kombinovao s vazduhom, suncem, fizičkim vežbama, ishranom i lekovitim biljem. U selu Buča, kod Kijeva, Kaminski je pomoću obične vode besplatno izlečio hiljade pacijenata od kojih su lekari već digli ruke. Nikome nije uskratio pomoć, a obraćali su mu se oni koji su uglavnom bili smrtno bolesni. Nakon terapije vodom, beznadežno bolesne osobe bile bi isceljene. U ovoj knjizi prikupljen je njegov bogat isceliteljski opus.
ČUDOTVORNA VODA - Vitold Kaminski (Prirodno isceljenje vodom, ledom, snegom, rosom, parom) 


Komentari:


Prvi napišite komentar.
Ostaviti komentar


Preporučujemo:

S.N.Lazarev
PORFIRIJE  IVANOV- Legendarni ruski iscelitelj Prekaljivanje, bosonogo hodanje, gladovanje
PORFIRIJE IVANOV- Legendarni ruski iscelitelj Prekaljivanje, bosonogo hodanje, gladovanje

Rejting: 5.00, Komentari: 1

570 din.
+dostava
Muzika za isceljenje tela i duše
Muzika za isceljenje tela i duše
•NOVO•
350 din.
+dostava
Snovi okeana
Snovi okeana
•NOVO•
350 din.
+dostava
Koncert reke
Koncert reke
350 din.
+dostava