Praksa S.N. Lazareva: Unutrašnja sila i poverenje u sebe

Šifra: USP01

  • Autor: S.N. Lazarev
  • Serija: Online prakse S.N. Lazareva
  • Format: Ulaznica-pristupni link
  • Datum održavanja: 25.6.2022.
  • Vreme početka: 13:00
  • Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica
  • Dostupnost: Do 5.7.2022. (gledanje prakse + preuzimanje poklon mini prakse "Početak novog dana")
  • Trajanje: 1:10

Postavite pitanje

2.000,00 RSD


Praksa S.N. Lazareva: Unutrašnja sila i poverenje u sebe"

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je nakon održavanja dostupna 10 dana, tj. do 5.7.2022. - 13:00 (pristup preko ulaznice).

Ulaznice u prodaji do 3. jula!

Poklon mini praksa svim učesnicima: "Početak novog dana" (za trajno preuzimanje). Materijal će biti dostupan nakon održane glavne prakse.

„Ne sumnjajte u svoje sposobnosti. Ako verujete, onda će se sve ostvariti. Jer, sve dok verujete, imate energiju. Sve dok verujete, volite."


Svako od nas poseduje neograničen izvor energije i potencijala. Potrebno je samo dostići određeno unutrašnje stanje u kome će se ti potencijali probuditi. Poverenje u sebe donosi osećaj smirenosti, sigurnosti, zaštićenosti i radosti. Stanje samopouzdanja je odsustvo straha, strepnje za budućnost i usklađenosti sa spoljašnjim svetom. A kada smo u harmoniji sa sobom i svetom, onda nam svet i naša unutrašnja sila pomažu da dostignemo do ciljeva koje smo postavili. Pritom je od velike važnosti znati ispravno postaviti ciljeve. Sergej Nikolajevič će ovom aspektu posvetiti posebnu pažnju u ovoj praksi.

Ova praksa će vam pomoći da:

• uvećate samopouzdanje,
• osetite izvor unutrašnje snage,
• prestanete da se plašite teškoća i budete otvoreni za šanse koje se pred vama otvaraju,
• prestanete da sumnjate u izbore koje donosite,
• počnete da razvijate svoje talente,
• pronađete inspiraciju, želju i snagu da napredujete i budete u harmoniji sa sobom i svetom.


„Koliko osećamo Božju volju, toliko će i naše želje doživeti uspeh“.

S.N. Lazarev će praksu izvoditi sa svim učesnicima. Važno je napomenuti da je efikasnost novog formata „rada na sebi“ upravo u objedinjavanju ljudi za zajednički grupni rad u određeno vreme zajedno sa S.N. Lazarevim.

Redovno učešće u praksama učesnicima pomaže da poboljšaju svoje unutrašnje stanje, korak po korak, napune se životnom energijom i postignu postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili sebe na spoljašnjem i unutrašnjem planu, potrebno je da posvetite redovno vreme samorazvoju. Upravo praksa i primena stečenog znanja omogućavaju pravi razvoj i pravi napredak u životu. Praksa je pogodna kako za osobe koje tek počinju da se upoznaju sa istraživanjem S.N. Lazareva, tako i za iskusne čitaoce.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici prakse moći će da pogledaju snimak na stranici prenosa tokom 10 dana.
Učešće je moguće sa bilo kog mesta u svetu!


Radujemo se vama i vašim pozitivnim promenama!
Uplate preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Gotovinske uplate u Beogradu:

Studentski trg - uz prethodnu telefonsku najavu na: +381 64 444 61 88


Distribucija Hrvatska (Vinkovci)
lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Distribucija BiH (Sarajevo)
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Distribucija Crna Gora (Nikšić)
lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Distribucija Makedonija (Ohrid)
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Distribucija Slovenija (Ljubljana)
snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849

Komentari (0)

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

devices

Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.

Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D