Seminar S.N. Lazareva: Najvažniji koraci u radu na sebi (mp4)

Šifra: 04092021

3.550,00 RSD


U pitanju je jedinstven i prvi seminar iz 2017. godine u trajanju od dva i po sata, kroz koji S.N. Lazarev predvodi "rad na sebi" za sve učesnike u gotovo istom formatu kao što se to događalo tokom njegovih ličnih konsultacija.

Seminar u ovom formatu svakome pruža priliku da realno poboljša svoje unutrašnje stanje i pronađe način da prevaziđe najteže situacije. Rad na sebi se odvija etapnim prolaskom kroz nekoliko nivoa.

Takođe na seminaru, Sergej Nikolajevič odgovara na najčešća pitanja čitalaca na ovu temu:


- Šta je rad na sebi?
- Da li molitva, meditacija ili neka druga praksa mogu u tome pomoći?
- Da li je važno mesto na kome se čovek moli?
- Kada očekivati rezultate rada na sebi?
- Kako čovek može da zna kreće li se u dobrom smeru?
- Da li je moguće promeniti karmu svog roda?
- Kako oprostiti sebi?

S.N. Lazarev obznanjuje početak nove etape u svom radu, koja će se sastojati u pomoći velikom krugu čitalaca da izvrše tranziciju u potpuno novo stanje koje postaje neophodan uslov za opstanak u bliskoj budućnosti. Pitanja vezana za stvarnu promenu čoveka, za ispravan rad na sebi pritom imaju prvostepenu važnost.

Osvetljena su najbitnija pitanja koja nam pomažu da načinimo korake u radu na sebi. Npr. kako da utvrdimo da li nam se u duši dešavaju promene, budući da ne znamo ništa o svojim osećanjima, skrivenim u dubini duše. Ili zašto čovek ne može sebi da oprosti, kao i da li jedna osoba može da promeni karmu roda. Kako i kada se moliti, šta je suština molitve. Zašto post i nevezanost ne rešavaju najdublje čovekove probleme? Zašto se nakon čitanja knjiga kao i uoči i posle seminara S.N. Lazareva dešava „čistka“? Šta će se dogoditi u bliskoj budućnosti, šta to počinje 2020. godine?

Komentari (0)