SZERGEJ LAZAREV - KARMADIAGNOSZTIKA - TISZTA KARMA 2/1

1.200,00 RSD

Korábban mindenütt egy és ugyanazt olvastam: nem tudjuk megváltoztatni sorsunkat vagy elfutni előle. Sokéves, a betegek gyógyításának gyakorlatával alátámasztott kutatásaim alapján állíthatom, hogy megváltoztatva jellemünket és világnézetünket képesek vagyunk megváltoztatni sorsunkat, karmánkat. Ebben a könyvemben folytatom annak a mechanizmusnak a kifejtését, amely összefűzi az ember gondolatait, érzelmeit, viselkedését saját és gyermekei betegségeivel.

Elkezdtem osztályozni és hierarchikus rendben elhelyezni azokat a földi és lelki értékeket, amelyekhez kötődhet a lélek. Ebben a könyvben bemutatjuk az értékek helyes rendszerét, az új világnézetet, és példákat találnak arra, hogyan segítettem az embereknek meggyógyulni azáltal, hogy a jellem, a világnézet megváltozásán keresztül, valamint az ima és a vezeklés által visszaadtam a léleknek a harmóniát. Remélem, hogy a könyvben kifejtett információ segíteni fog az Olvasónak abban,
hogy önállóan oldja meg problémáit.

„Tiszta szívvel köszönöm azokat a tapasztalatokat, amelyeket Ön megosztott velünk. Első könyve megnyilatkozásként hatott rám. Beszereztem többi könyvét is, és egy szuszra elolvastam mind. Nem tudom szavakba ölteni, mi zajlott a lelkemben. Jellemem megjavult, ezt azok mondták, akikkel kapcsolatban voltam. Nekem nehezen mennek a változások, folyton előbújik az agresszió, a balítélet, a csüggedés és a félelem. Tekintetbe véve persze mindazt, amivel eddigi életem során foglalkoztam, nem is számítok gyors változásra. Nagyon hálás vagyok az Istennek, hogy abban a pillanatban, amikor azt hittem, hogy
nincs tovább megmutatta, merre menjek”.


„Másfél éve fejlesztem magam Sz. N. Lazarev könyvei alapján, ez alatt a 8 éves autista fam megtanult mosolyogni, a szemembe nézni, megölelni a szeretteit, és nemrég kimondta első szavait (életének korábbi nyolc éve alatt csak összefüggéstelen hangokat és szótagokat hallatott, azokat is rendszertelenül). Aki ismeri ezt a diagnózist megérti, hogy amit elmondtam, az a lehetetlennel határos, egy csoda, és óriási öröm egész családunk számára! Hálás köszönetem Önnek, és számunkra „láthatatlan” csapatának! Önnek köszönhetően naponta történnek hihetetlen dolgok számos család életében!”


„Elkezdtem olvasni a Karmadiagnosztika című könyvet, és végre megtaláltam azokat az ismereteket, amelyekre annyira szükségem volt dolgaim megoldá-sához. Ez a könyv volt a kulcsa annak a fejtörőnek, amely oly sokáig kínzott. A könyv a világ univerzális látásához segít hozzá – ez az, ami oly sokáig hiányzott bennem. De még azt is, amiről azt hittem, hogy régóta tudom, most már másképpen látom. Köszönet érte!”

Komentari (0)