1605535491Ulaznica Praksa Oslobađanje od unutrašnjeg ropstva 28 11 2020.png
U
prodaji
do
8.12.2020.!

Onlajn praksa S.N. Lazareva: Oslobađanje od unutrašnjeg ropstva - 28.11.2020.

Šifra: 28112020

  • Autor: S.N. Lazarev
  • Izdavač: S.N.Lazarev
  • Datum održavanja: 28.11.2020.
  • Vreme početka: 10:00
  • Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica
  • Dostupnost: 9.12.2020.
  • Trajanje: 65 min.

Postavite pitanje

3.550,00 RSD

Svaki čovek želi da bude slobodan i srećan, ali trenutna situacija na planeti je takva da se sve više krše čovekova prava i slobode. Naša apatija i očaj zbog toga su bezvredni, jer energiju ne treba trošiti na strah, mržnju i osuđivanje bilo koga, već na borbu sa uzrokom.

A uzrok se krije u slabljenju ljubavi, vere i morala u dušama ljudi. Ako ljubav u čovekovoj duši osiromašuje, tad se energija rasipa na nagone i otpočinje unutrašnje, a zatim i spoljašnje ropstvo.

Na nivou duše svi smo jedno i zato je umeće da harmonizujemo svoja osećanja - umeće da spasimo sebe, svoju porodicu, potomstvo i ljude oko sebe. Ako je čovekova duša harmonična, niko spolja ne može da je učini robom i situacija će se razvijati tako da će čovek uspeti da postigne i slobodu i da zaštiti svoje dostojanstvo.

Kad prestanemo da zavisimo od sveta, više nećemo robovati nikakvim vrednostima. Kako da ostvarimo tu unutrašnju slobodu? Kako da prevaziđemo duhovno ropstvo?

Ako je pre 5-7 hiljada godina bilo potrebno da se čovek u potpunosti svega odrekne da bi osetio unutrašnju slobodu, danas je on drugačiji. Vremena se menjaju i danas više ne moramo mirno i ravnodušno da prihvatamo gubitke, već je dovoljno da naučimo kako da se pravilno radujemo. Ljubavi i Bogu može da se približi samo slobodan čovek, dok nam duševno ropstvo blokira ljubav.


Ova praksa će vam pomoći u dostizanju unutrašnje slobode, nevezanosti za sve ono što se dešava u svetu i što nas pogađa i uznemirava – situaciju s koronavirusom, protestima, ratovima, nepravdama koje svakodnevno trpimo kao obični ljudi, građani. Takođe, i za sve što se dešava u nama a posledica je uticaja našeg neposrednog okruženja, odnosa s bližnjima – kad se osećamo porobljeni, kad duša ne može da se oslobodi iz zarobljeništva vezanosti.

Cilj prakse je takođe promena čovekovih osećanja, pomoć u shvatanju i osećanju da je osećaj ljubavi prema Bogu i težnja ka Njemu glavni uslov za oslobođenje od ropstva.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenom tehnikom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.

Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici grupne prakse snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa 10 dana (pristup preko ulaznice).

Pridružite nam se 28. novembra u 10:00! Broj ulaznica je ograničen!

Komentari (0)

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

devices

Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.

Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

© 2020 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D