Vrt citrusa (slika na platnu)

Šifra: 06S

12.000,00 RSD

ZA UVEĆANJE ŽIVOTNE ENERGIJE

Gledajući ovu sliku, nehotice se prisećamo dela Martirosa Sarijana, Pavla Kuznjecova, Petra Utkina, koji veličaju lepotu Centralne Azije i Bliskog istoka s njihovim večno plavim nebom, jarkim suncem i raskošnim lišćem.

Slika pomorandžinog drveta je drevni simbol plodnosti. Sočno voće po vrućem vremenu zadovoljava žeđ i ispunjava okrepljujućom, hranljivom vlagom. U arapskim zemljama narandže se smatraju simbolom bogatstva i sjaja (na kraju krajeva, zlatna boja je boja kraljevske raskoši) i ljubavi (poput mitske zlatne jabuke koju je Junona poklonila Jupiteru na dan njihovog venčanja). Upravo zato ova slika odiše sočnom zrelošću ljubavi, svečanom radošću i predstojećim obiljem. Ova slika će u vašu kuću doneti sreću, prosperitet i ljubav.

Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)