Noćni gost

Šifra: 08S

6.380,00 RSD

ZA BUĐENJE OSEĆANJA

Slikar nije slučajno odabrao motiv prugastog mačka. Kao gost nam u ponoć dolazi mačak – simbol Erosa u legendama, da bi zavirio u snove onoga ko drema na jastuku. On vidi sumnje skrivene u vama i želi da odagna noćnu tamu i san učini mirnim i bezbrižnim. Otvorivši svoje velike žute oči, oprezno i uporno posmatra da li je naš san čvrst ili su nas zahvatili omamljivi snovi. 

Nije slučajno što autor svoju mačku iz džungle postavlja u okruženje prerijskih biljaka. U širokim potezima S.N. Lazarev iscrtava tigrastu boju dlake i istim potezima i lišće. Zakrivljena leđa mačke su u napetom položaju, svaka linija je prožeta energijom i snagom.

U slici se otkrivaju naša osećanja skrivena u dubini duše, koje ne možemo ili nemamo pravo da pokazujemo javno. Ali moramo da naučimo od mačka, koji je spreman da pokaže sebe, da otkrije svoje skrivene talente ne samo noću.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)